RASPISAO SE / Patnje Igora Štimca: Poslao je poduže pismo državnom vrhu Indije, moli ih da uspiju 'ugurati' Indiju na veliki turnir

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Veliki uspjesi redaju se jedan za drugim, ali sada je naišao na problem...

17.7.2023.
18:47
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Azijski olimpijski odbor odlučio kako će na U-23 nogometnom prvenstvu nastupiti samo osam najboljih reprezentacija, Igor Štimac našao se na teškim mukama. Na tu odluku žalit će se Indijski nogometni savez, a bivši hrvatski izbornik direktno se obratio premijeru Indije Narendreu Modiju i ministru sporta Anuragi Thakuru.

Image
BRAVO IGORE! /

Totalna euforija u Indiji zbog Štimca: 'Ti si otac ove ekipe i najopasniji trener ikada, molim te ostani'

Image
BRAVO IGORE! /

Totalna euforija u Indiji zbog Štimca: 'Ti si otac ove ekipe i najopasniji trener ikada, molim te ostani'

''Poštovani premijeru, nisam siguran bi li vas netko informirao ili obavijestio o indijskim timovima koji sudjeluju na nadolazećim Azijskim igrama, gdje je u najvažnijem i najglobalnijem sportu lišena sudjelovanja i predstavljanja indijske zastave'', napisao je Štimac na Twitteru i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Indija je bila domaćin U-17 FIFA Svjetskog kupa 2017. i uložila je velika sredstva u izgradnju vrlo dobre nove generacije igrača. Uvijek ste podržavali san Indije o igranju na FIFA Svjetskom prvenstvu jednog dana i siguran sam da ako budemo imali vašu stalnu podršku na način na koji smo je primali do danas, nije daleko dan kada ćemo biti na globalnoj pozornici i sudjelovati u većini prestižnih turnira.

Image
Foto: Profimedia

Mi smo kao reprezentacija marljivo radili u posljednje četiri godine i postigli sjajne rezultate, dokazujući da možemo postići više ako dobijemo podršku svih struktura države. Vaš govor o nogometu i Mbappeu u nedavnom posjetu Francuskoj također je dirnuo sve Indijce koji sanjaju i navijaju za indijski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova momčad stvarno treba i zaslužuje sudjelovanje. Navedeni razlozi su nepravedni i kao izbornik indijske reprezentacije smatrao sam da je važno odmah upoznati vas i poštovanog ministra sporta Anuraga Thakura s ovim, tako da možete intervenirati i pomoći reprezentaciji da sudjeluje na Azijskim igrama.

Milijarda Indijaca se moli da nastupimo i da igramo ovaj prekrasan sport. Činjenica da je naša nogometna reprezentacija bolje rangirana od nekih drugih sportskih ekipa kojima je dopušteno sudjelovanje na azijskim igrama. Također, povijest i statistika svjedoče da je nogomet sport u kojem slabiji tim često pobjeđuje favorite'', poručio je bivši izbornik hrvatske reprezentacije koji sada radi velike stvari u Indiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo