IGOR TUDOR / SE VRAĆA NA KLUPU U SERIJI A!? S vruće klupe klizi hrvatski stručnjak, on će biti njegov nasljednik

Image
Foto: AFP

Igor Tudor slovi za favorita u utrci za funkcijom glavnog trenera Genoine momčadi

12.11.2018.
8:25
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni trener Igor Tudor preuzeo je ulogu favorita za preuzimanje Genoine klupe, prenosi Football Italia informaciju talijanske novinske agencije ANSA.

Navodno bi potvrda ove informacije trebala uslijediti već danas što će značiti i da klupu Genoe, po treći šput u trenerskoj karijeri, napušta Ivan Jurić. U svom zadnjem mandatu na nju je zasjeo nedavno, točnije prije tek nešto više od mjesec dana, odnosno 9. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Težak raspored

Jurić je u pet utakmica na klupi Genoe u tih mjesec dana upisao dva remija (Juventus 1-1, Udinese 2-2) i tri poraza (Milan 1-2, Inter 0-5, Napoli 1-2), vodeći svoju momčad u oglede protiv favoriziranih timova. U ovom trenutku samo Udinese od nabrojanih Jurićevih testova ne zauzima poziciju među Top 5 talijanskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoinu je nogometnu momčad Jurić prvi put preuzeo u ljeto 2016. godine, a bio ju primoran napustiti u veljači 2017. Vratio se na klupu samo dva mjeseca kasnije da bi s nje opet otišao u studenom iste godine. Dana 9. listopada 2018. opet se pojavio na klupi, a sad ga s nje gura ideja čelništva da ga se zamijeni s Tudorom.

Tudorov posljednji posao bio je spašavanje prvoligaškog statusa Udinesea u prošloj sezoni...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo