NIJE JOJ TO TREBALO / Igračica PSG-a optužena za homofobiju: Prozvala ju je osvajačica Zlatne lopte

Image
Foto: profimedia

Međutim ovakav postupak nisu osudili samo njeni navijači. Oglasila se i njezina sunarodnjakinja te osvajačica Zlatne lopte Megan Rapinoe

29.3.2024.
19:19
profimedia
VOYO logo

Američka nogometašica Korbin Albert u PSG je stigla krajem siječnja ove godine, a već je postala jedan od njihovih najjačih aduta. Smatraju je jednom od najtalentiranijih, ali na naslovnicama medija ovog se puta našla iz krivih razloga.

Image
NASTAVILI NIZ /

Nakon Torcide i Hajduk srušio Dinamo: Novi poraz Plavih u Splitu

Image
NASTAVILI NIZ /

Nakon Torcide i Hajduk srušio Dinamo: Novi poraz Plavih u Splitu

Naime, navijači su je odlučili prozvati za homofobiju i transfobiju nakon što je odlučila podijeliti videozapis s kršćanskog skupa u kojem jedna žena govori kako je "Bog spasio ljude od homoseksualizma i osjećaja da su transrodni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim ovakav postupak nisu osudili samo njeni navijači. Oglasila se i njezina sunarodnjakinja te osvajačica Zlatne lopte Megan Rapinoe.

"Za ljude koji se žele sakriti iza svojih uvjerenja, postavila bih samo jedno pitanje: činite li okolinu sigurnijom i inkluzivnijom, izvlačite li ono najbolje iz svih? Jer ako ne vjeruješ, jedino u što vjeruješ je mržnja. A djeca se zbog te mržnje doslovno ubijaju. Probudi se, dovraga," napisala je nekadašnja američka reprezentativka na svom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon toga Albert je uzela stvari u svoje ruke i odmah se odlučila ispričati.

"Želim se iskreno ispričati za svoje postupke na društvenim mrežama. Lajkati i dijeliti uvredljive i bolne objave bilo je nezrelo i bez poštovanja, što mi nikada nije bila namjera. Uistinu sam razočarana sobom i duboko mi je žao zbog povrede koju sam nanijela svojim suigračima, drugim igračima, navijačima, prijateljima i svima koji su bili uvrijeđeni. Zaista vjerujem da bi se svatko trebao osjećati sigurno i poštovano posvuda", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo