IGRE MLADOG VATRENOG PROVLAČE SE ISPOD RADARA, A ON UBIJA: / Naklonio mu se i L'Equipe, je li vrijeme za Dalićev poziv?

Image
Foto: Profimedia, LaPresse

Bradarićeve sjajne nastupe počeli su prepoznavati francuski mediji

29.8.2019.
12:23
Profimedia, LaPresse
VOYO logo

Ranije ovoga ljeta uz ne previše buke mladi je reprezentativac Hrvatske, Domagoj Bradarić, napustio redove Hajduka i za 6.5 milijuna eura prešao je u francuski Lille. Od tada se baš i nije pretjerano pričao i pisalo o Bradariću, iako igra u slavnom klubu 'lige pet', najugodnijem prošlosezonskom iznenađenju u Francuskoj i klubu koji se ove sezone natječe u Ligi prvaka.

No, eto, Bradariću, inače ofenzivnom lijevom beku, ide sasvim dobro u novoj sredini. U trećem kolu francuskog prvenstva njegov je Lille razbio St-Etienne s 3:0, a za prvi je pogodak asistirao baš Bradarić. Bivši igrač Hajduka probio se po desnoj strani gostujuće ekipe i potom centrirao, a na kraju je Osmihen pospremio u mrežu njegovo nabacivanje i doveo momčad u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

©PHOTOPQR/VOIX DU NORD - LOSC, Match amical lors du fan day entre le LOSC et l' AS ROMA BRADARIC PHOTO STEPHANE MORTAGNE LA VOIX DU NORD LILLE 03/08/2019

august 3rd 2019 - soccer friendly match between Lille and Roma, Image: 462211404, License: Rights-managed, Restrictions: 1, Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP

Nahvalio ga L'Equipe

Kasnije su još zabijali Bamba i ponovo Osmihen, a Lille je trenutno četvrti u prvenstvu sa šest bodova.

Ono što je najvažnije, Bradarićeve sjajne nastupe počeli su prepoznavati francuski mediji, a eto ugledni L'Equipe dao mu je vrlo visoku ocijenu sedam i za njega kazao kako je bio jedan od najboljih na terenu. Možda je vrijeme i za poziv u A reprezentaciju, ionako nam je pozicija lijevog beka izrazito deficitarna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo