IKONA ROME OPRAŠTA SE NA KRAJU SEZONE? / Navijači mu ovaj vikend priređuju oproštajnu koreografiju

Image
Foto: AFP
12.4.2018.
15:17
AFP
VOYO logo

De Rossi je protiv Barcelone zabio gol i odigrao maestralnu utakmicu

Francesco Totti prošle sezone oprostio se od nogometa i od Rome kojoj je bio vjeran cijelu svoju karijeru. A čini se kako bi se sličan scenarij mogao ponoviti i ove sezone s još jednom ikonom rimske vučice.

Aktualni kapetan Danielle De Rossi za Romu je debitirao 2001. godine, a u velikoj pobjedi njegovog kluba protiv Barcelone bio je heroj zabivši penal za 2-0. Osim gola, cijelu je utakmicu odigrao na visokoj razini sa svojih 35 godina na leđima, ali čini se da bi i on mogao okačiti kopačke o klin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

AS Roma's Italian midfielder Daniele De Rossi (R) and AS Roma's Brazilian goalkeeper Alisson Becker (L) celebrate after winning the UEFA Champions League quarter-final second leg football match between AS Roma and FC Barcelona at the Olympic Stadium in Rome on April 10, 2018. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

A to se da zaključiti prema službenoj objavi navijača Rome na njihovim stranicama u kojoj pozivaju svoje pripadnike da budu dio oproštajne koreografije na Rimskom derbiju koji se igra u nedjelju s početkom u 20:45.

Morat ćemo pričekati kraj sezone da bi vidjeli ima li u cijeloj priči istine, a De Rossijevo mišljenje moglo bi se promijeniti ukoliko Roma ode do kraja u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo