INTER ODUSTAO OD ZVIJEZDE BARCELONE, BROZOVIĆ IPAK NEĆE DOBITI KONKURENTA? / To bi mogle biti vrlo loše vijesti za Ivana Rakitića

Image
Foto: Luca Rossini / Zuma Press / Profimedia

U Barceloni je mnogo toga drugačije nakon promjene trenera

17.1.2020.
16:38
Luca Rossini / Zuma Press / Profimedia
VOYO logo

Nakon što je došlo do promjene trenera u Barceloni i Quique Setien je zamijenio Ernestea Valverdea, katalonski gigant više neće odozvoliti odlazak čileanskom veznjaku Arturu Vidalu na kojeg očito Setien ozbiljnije računa.

Prije promjene trenera bilo je izgledno da će Vidal napustiti Barcu, a za njegov transfer najzainteresiraniji je bio talijanski velikan Inter, za koji igra hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon što se Vidalov status promijenio, Mundo Deportivo piše da su Nerazzuri spremni odustati jer je zimski transfer nemoguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić ima opasnog konkurenta

Inter će se sada usredotočiti na druge igrače - Christiana Eriksena iz Tottenhama i Ashleyja Younga iz Manchester Uniteda, koje će pokušati dovesti u zimskom prijelaznom roku.

Vidalov ostanak u Barci nije dobra stvar za hrvatskog reprezentativca i člana tog kluba Ivana Rakitića jer to znači da neće ostati bez jednog konkurenta za početnu postavu. A čileanski veznjak očito može računati na značajnu minutažu jer je i ostao u klubu zbog trenera Setiena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo