INTER PREKINUO DUGI NIZ BEZ POBJEDE: / Brozović asistirao, klinac donio pobjedu Spallattijevoj momčadi nakon 69 dana

Image
Foto: AFP

Inter je stigao do trećeg mjesta i ima dva boda više od Lazia, koji je sinoć izgubio sa 4:1 od vodećeg Napolija

11.2.2018.
18:02
AFP
VOYO logo

Inter je nakon pet uzastopnih remija konačno došao do pobjede. Na svom su stadionu pobijedili Bolognu sa 2-1, a golove su zabili Eder i mladi Karamoh, a za goste je jedini strijelac bio Palacio.

Domaćini su došli u vodstvo već u 2. minuti kada je Brozović odlično stigao jednu loptu i zavrnuo ju u sredinu gdje je natrčao Eder i doveo Inter u vodstvo. To je našem reprezentativcu bila četvrta asistencija ove sezone. Gosti su izjednačili u 25. minuti nakon lošeg ispucavanja Mirande i slabe reakcije obrane, a strijelac Palacio nije slavio gol bivšem klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je Interu donio 19-godišnji Karamoh koji je odlično pogodio sam kut gola s nekih 20 metara. Time je prekinuo niz od 69 dana Intera bez pobjede - posljednji put Spallettijeva je momčad slavila 3. prosinca prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su od 68. igrali s igračem manje jer je Ibrahima Mbaye u svega četiri minute dobio dva žuta kartona, a u 95. je crveni dobio i AdamMasina. Inter je stigao do trećeg mjesta i ima dva boda više od Lazia, koji je sinoć izgubio sa 4:1 od vodećeg Napolija.

Marcelo Brozović igrao je za Inter do 58. minute, a Ivan Perišić cijeli susret. Perišić je nekoliko puta zaprijetio golu protivnika, u 34. minuti njegov udarac iz daljine obranio je vratar gostiju. U 54. i 72. minuti je pokušao glavom, prvi puta je lopta otišla preko gola, a u drugom slučaju njegov je udarac blokiran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede Torina i Sampdorije

Hrvatski reprezentativni branič Ivan Strinić ostao je na klupi za pričuve Sampdorije, koja je svladala Veronu sa 2-0.

Torino je dobio Udinese sa 2-0 golovima Nicolasa N'Kouloua (32) i Andree Belottija (66). Kod Udinesea Andrija Balić je bio na klupi za pričuve, a napadač Stipe Perica igrao je od 54. minute, ali bez značajnijeg učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije vodeći Napoli je u derbiju kola dobio Lazio sa 4-1, a Marko Rog igrao je za Napoli od 81. minute, dok je Milan je na gostovanju u Ferrari uvjerljivo pobijedio SPAL 4-0. Hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić nije nastupio za Milan zbog ozljede prepone, dok je za SPAL cijeli susret igrao Lorenco Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo