INTERNETOM UPRAVO KRUŽE FOTOGRAFIJE NOVOG SPEKTAKULARNOG DRESA BARCE: / 'Izgledat će po uzoru na hrvatske'

Image
Foto: AFP

Katalonci će na dresu imati kvadratiće baš poput dresa u kojem igra hrvatska reprezentacija

7.12.2018.
11:50
AFP
VOYO logo

Prvi dresovi Barcelone za novu sezonu po uzoru na hrvatsku nogometnu reprezentaciju već su izrađeni i internetom upravo kruže fotografije dizajna dresa koji će, prema svemu sudeći, iduće godine nositi Messi, Suárez, Coutinho, Rakitić i društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u rujnu list katalonski Sport iz Barcelone objavio je izgled dresova koji će od sljedeće sezone biti nošeni na Camp Nou i diljem Španjolske, Europe i svijeta u trenucima dvoboja "katalonskog velikana". Prvi put u 120-godišnjoj povijesti kluba, dres će biti bez tradicionalnih plavih i crvenih pruga. Umjesto njih Katalonci će na dresu imati kvadratiće baš poput dresa u kojem igra hrvatska reprezentacija. Britanski tabloid The Sun piše:

"Katalani su promijenili svoje karakteristične pruge za kockice kakve imaju Hrvati na svom dresu. To će im biti domaći dres. Dres će zasigurno oduševiti Ivana Rakitića, koji se naviknuo na kockice igrajući za Hrvatsku", pišu Britanci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti je i dobavljač opreme, Nike, koji je dobio zeleno svjetlo iz Barcelone za izradu novih dresova i tako krenuo s njima. Uzor su im, očito, bili nacionalni dresovi hrvatske, koji su popularni u svijetu i po mnogima jedan od najljepših dresova u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo