Vatreni puca od sreće: 'Hajdemo svi na pivo'

Veliku su pobjedu (5:1) izborili nogometaši Seville protiv najomraženijeg suparnika, gradskog rivala Betisa. Među najboljim je pojedincima na terenu bio i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.

19.11.2012.
13:16
VOYO logo

Naš je 24-godišnji veznjak bio asistent za drugi pogodak i strijelac gola za konačnih 5:1. Sevilla je, inače, već nakon prvog poluvremena vodila s 4:0, a ovom je pobjedom nakon 12. kola skočila na sedmo mjesto ljestvice španjolske Primere.

"U ovom smo trenutku iznimno sretni. Najvažnije je da smo odigrali utakmicu onako kako smo se i pripremili i već je od prve minute bilo jasno da je na terenu samo jedna momčad. Sada moramo nastaviti s takvim igrama i u utakmicama koje slijede", rekao je Rakitić nakon gradskog okršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je ovo nešto posebno, ali važno je pobjeđivati i u idućim utakmicama. Prvih 45 minuta smo odradili impresivno i tako trebamo ići i dalje", dodao je hrvatski nogometaš i nakon toga iznio 'konstruktivan' prijedlog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hajdemo sada svi na dobro hladno pivo! Sjajno je napustiti stadion kada su ljudi uz nas i podržavaju nas cijelo vrijeme. Ovu pobjedu posvećujem njima", zaključio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo