IVAN RAKITIĆ POKAZAO KAKVA JE LJUDINA: / Ovako je izgledao dolazak srebrnih Vatrenih na trening u Omiš

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Uoči prvog treninga Vatrenih u Omišu

7.10.2019.
17:21
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak se okupila u Splitu uoči nastavka eurokvalifikacija, odnosno dvije ključne utakmice protiv Mađarske na Poljudu u četvrtak, te Walesa u Cardiffu tri dana kasnije. Vatreni se nakon više od četiri godine vraćaju na Poljud, odnosno nakon nešto više od sedam godina naša nacionalna nogometna vrsta zaigrat će na Poljudu pred navijačima.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

RAKETA POPUT KAKVE ROCK ZVIJEZDE: Plijeni pažnju gdje god se pojavi

Image

RAKETA POPUT KAKVE ROCK ZVIJEZDE: Plijeni pažnju gdje god se pojavi

Rakitić stigao prvi na trening u Omišu

Izbornik Zlatko Dalić u ponedjeljak se obratio javnosti. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Dalmatinski portal piše kako je prvi na trening hrvatske nogometne reprezentacije u Omišu stigao Ivan Rakitić. "Dovezao ga je kum Marko Bralić Keto, a Rakitić je udovoljio želji nekolicine mališana i s njima se fotografirao". Spomenuti lokalni portal objavio je i video na svom You Tube kanalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dio navijača još uvijek važi onaj njihov dobro poznati slogan 'Dabogda sve izgubili'

Inače, proteklih tjedana policija je poduzela sve mjere kako bi boravak hrvatske nogometne reprezentacije u Splitu protekao bez problema. Nije sporno kako jedan dio navijača, ultrasa, uglavnom pripadnika Torcide, ne može niti neće podržavati reprezentacije zbog negativnosti iz prošlosti koje su bile prisutne u HNS-u, odnosno maćehinskog odnosa Saveza prema Splitu i Dalmaciji kad je reprezentacija bila u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za dio navijača još uvijek važi onaj njihov dobro poznati slogan “Dabogda sve izgubili”, ali ti i takvi trenutno se niti ne čuju niti dolaze do izražaja u ovom vatrenom ludilu koji je zavladao Splitom, vatrenom groznicom koja trese čitavu Dalmaciju. No, oprez postoji, ništa se ne prepušta slučaju, pa je policija u svakom trenutku uz naše reprezentativce, osiguravaju ih...

'Nikola je u sjajnoj formi, a drago mi je i da je Ivan ponovo s nama'

Inače, jedno od najbitnijih pitanja je izbor između Rakitića i Vlašića koji se nameće. Izbornik za to ima rješenje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čekaju nas dvije utakmice u tri dana i moramo imati drugačiji pristup i podijeliti snage. Sigurno ćemo koristiti 15-16 igrača. Vidjet ćemo kroz treninge i razgovore. Nikola je u sjajnoj formi, a drago mi je i da je Ivan ponovo s nama. Imamo širok kadar i dobru klupu, tako da će biti tu dosta razmišljanja, ali nadam se da ću donijeti prave odluke i da ćemo pobijediti Mađare”, rekao je Dalić.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski doprvaci trenutačno, nakon pet odigranih kola, vode u eurokvalifikacijskoj skupini E s 10 bodova ispred Slovačke (9), Mađarske (9), Walesa (6 i utakmica manje) te Azerbajdžana koji ima jedan bod koji je osvojio baš protiv Hrvatske.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo