BIVŠI VATRENI ZA NET.HR / Ivan Vargić: 'Ronaldo je pokrenuo trend i za vrhunske hrvatske igrače, ali Livaković zaslužuje jedan pravi transfer u Ligu petice'

Image
Foto: PIXSELL

Ivan Vargić prokomentirao je za Net.hr interes klubova za Dominika Livakovića i mogući odlazak iz Dinama ovog ljeta

4.7.2023.
11:36
PIXSELL
VOYO logo

Bivši naš reprezentativni treći golman Ivan Vargić trenutno odmara s obitelji u Makarskoj.

Tjedan dana Vargić će puniti baterije prije početka priprema za novu sezonu u dresu NK Krk. Ivan je odlučio ostati još jednu godinu na Krku jer mu je u klubu dobro, odlučio je ići godinu po godinu. Sad je, naime, u 37.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvali smo ga kako bi nam prokomentirao mogućnost da bi Dominik Livaković mogao napustiti Dinamo. Nisu za Dominika Livakovića zainteresirani samo Villarreal, Fiorentina i Fenerbahče. 

Image
TRANSFERI /

Real Madrid za 20 milijuna eura kupuje konkurenta Modriću, još jedna zvijezda otišla u Saudijsku Arabiju

Image
TRANSFERI /

Real Madrid za 20 milijuna eura kupuje konkurenta Modriću, još jedna zvijezda otišla u Saudijsku Arabiju

Sportske novosti objavile su da je za najboljeg hrvatskog vratara zainteresiran saudijski Al Nassr, klub koji je jučer objavio da je doveo Marcela Brozovića. Još zimus isti klub doveo je i Cristiana Ronalda. Nadalje, isti izvor tvrdi da bi Livi u Al Nassru godišnje zarađivao između 6 i 7 milijuna eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito sve postaje neki trend da Saudijska Arabija dovodi zvučne igrače i pritom daje velike novce. Pokušali su se kandidirati za domaćinstvo Mundijala 2030. Cristiano Ronaldo je sve započeo svojim dolaskom u Al Nassr i otvorio tržište za ostale i podigao ga na jednu svjetsku razinu. Ne trebamo niti spominjati platežnu moć klubova iz tog dijela svijeta. Znamo da imaju daleko najveću. Vidimo da su arapski šeici kupili PSG, imaju i Newcastle... Platežna moć im je samo nebo granica. Kako im trebaju vrhunski igrači, krenuli su toga u tom smjeru dobrog plaćanja dobrih igrača. Livaković spada u sam svjetski vrh", kazao nam je Igor Vargić i dodao:

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

26.05.2016. - Sveti Martin na Muri - Posljednji trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci prijateljskog susreta s Moldavijom. Pripreme za Euro u Francuskoj. Ivan Vargić hvata loptu.

"Do tog status je došao, između ostalog i svojim konstantnim obranama u reprezentaciji na SP-u i u Ligi nacija i sigurno da je njegova velika zasluga što je Hrvatska u Katru uzela broncu i u Niozemskoj srebro na Final Fouru Lige nacija. Od kad je u Dinamu, konstantan je i u reprezentaciji i brani na svjetskom nivou. Zato zaslužuje jedan pravi transfer u Ligu petice, a onda razmisliti i o Saudijskoj Arabiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča i kako su cifre koje se spominju proteklih dana u ovom ljetnom prijelaznom roku otišle previše gore.

"Zbog Ronalda će se lakše igrači svjetske klase odlučiti za igranje nogometa u Saudijskoj Arabiji", tvrdi Ivan Vargić i za kraj govori o sebi i karijeri koja je na zalasku, ali se Ivan ne da na golu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine smo ušli u rang više, u Drugu jedinstvenu ligu pa ću ostati još godinu dana u Krku. Imam 36., doći će i 37., pa idemo godinu za godinom, vidjet ću kako ću se osjećati što se tiče ambicija i svega. Uvijek želim najbolje klubu za koji branim, tako je i sad u dresu NK Krk. Ambicija postoji, klub je dobro posložen. Imamo dobru bazu mladih igrača i uz nas starije i iskusnije mislim da će to biti sve u redu, da će trener to znati posložiti i da ćemo na kraju biti konkurentni u ovom višem rangu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo