NOVA BORBA / Trener Hajduka: 'Moramo prestati s rasipanjem ugleda'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Pred Splićanima je novo gostovanje

10.5.2024.
15:16
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Istra i Hajduk će u nedjelju od 19.10 započeti posljednji susret 34. kola HNL-a. Gosti u Pulu dolaze kao trećeplasirana momčad lige u nadi da će ispraviti domaći poraz od Varaždina.

Image
MIJENJA DRŽAVLJANSTVO /

Bivši igrač Hajduka skida hrvatski dres i postaje novi reprezentativac Bosne i Hercegovine

Image
MIJENJA DRŽAVLJANSTVO /

Bivši igrač Hajduka skida hrvatski dres i postaje novi reprezentativac Bosne i Hercegovine

Trener Jure Ivanković kazao je kako nema velikih povrataka za ovu utakmicu, ali ima novih izostanaka: Benrahou, Prpić i Kalik neće igrati kao ni Sahiti, a postoji mogućnost da na teren u jednom trenutku izađe Marko Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Poraz nas je sve pogodio i razočarao jer smo nakon dvije pobjede očekivali da ćemo nastaviti rasti. Najupitniji je bio pristup, nismo izgledali dobro što se tiče energije i motivacije, a ako to ne ujednačiš bar s protivnikom, bez obzira na kvalitetu, nemaš se čemu nadati protiv bilo koga u SHNL-u. Ako ne odgovorimo na pravi način, naša individualna kvaliteta ne može doći do izražaja. Nadam se da će već protiv Istre biti puno bolje'', osvrnuo se strateg Splićana na prošlotjedni poraz od Varaždina i poručio kako motivira igrače:

'Moramo prestati s rasipanjem ugleda'

"Velika je čast raditi u ovim okolnostima, ali je i izazovno te teško zbog situacije u kojoj smo se našli. Ako morate svakodnevno nekoga motivirati za trening i utakmicu, karakterno se gadno pogriješilo s izborom tog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije isto igrati protiv nekoga u SHNL-u i dopustiti da se oni praktički izruguju s vama. To ne priliči dresu Hajduka i nijedan navijač to ne zaslužuje. Igrat će se SHNL i dogodine, ako izgubiš taj gard i nitko nema strah kada dolazi na Poljud, to je i za iduću sezonu veliki minus. Moramo prestati s rasipanjem ugleda Hajduka."

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Ivanković je i potvrdio kako postoji velika mogućnost da Perišić po prvi puta starta u dresu Hajduka, a o potencijalnim ostancima Kleinheslera i Brekala rekao je da će sve odluke biti donošene nakon preostale tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo