Za Hajduk konačno stižu dobre vijesti, ili ipak ne?!

Skoro pola Hajdukove startne jedanaestorke trebalo bi ovih dana napustiti Poljud. Veliki je to udarac za Bijele, koji bi tako u sljedeću sezonu trebali ući većinom s juniorima u kadru.

23.5.2012.
8:07
VOYO logo

Iako je ovo proljeće došao u Hajduk kao veliko pojačanje, Mato Neretljak na izlaznim je vratima Poljuda. Uprava Bijelih nije prezadovoljna onim što je pokazao stasiti stoper iz Orašja. Na odlasku je i kapetan Srđan Andrić, kojem će se pridružiti i Portugalac Ruben Lima te Brazilac James Dens.

Ako dodamo da bi Splićani dali sve da nekoj bogatijoj europskoj momčadi 'utrpaju' svoja dva dragulja Sharbinija i Vukušića, Bijelima neće ostati gotovo ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedina dobra vijest za navijače Hajduka je da će, po svemu sudeći, na Poljud 'sletjeti' novi kapetan, čovjek u kojeg splitska uprava besprijekorno vjeruje – Ivica Križanac. Trener Krstičević u njemu vidi pravog vođu, od kojeg očekuje da će na terenu uspjeti povezati splitsku mladost.

33-godišnji Omišanin trenutno je slobodan igrač, ugovor sa Splitom mu je istekao, Poljud ga mami, ali za sada još ništa nije konkretizirano. S njim bi u paketu trebao doći i Ante Erceg, daroviti veznjak iz Parka mladeži, kojim Mišo želi povezati sredinu terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prijelazni rok je tek počeo, tko odlazi, a tko dolazi saznat ćemo uskoro. No, jedno je jasno, novca na Poljudu ima manje nego ikad prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo