IZ UREDA IZAŠLI ZAGRLJENI, A PETEV SE PRAVI LUD: / 'Što se dogodilo? Pa najbolje da pitate Zdravka'

Image
Foto: PIXSELL

Ivajlo Petev više nije trener Dinama.

13.7.2017.
18:47
PIXSELL
VOYO logo

Bugarski strateg, "bratko" Zdravka Mamića, kako ga je odmilja zvao "savjetnik" Dinama protiv kojeg je podignuta nova optužnica na Županijskom sudu u Osijeku zbog zločinačkog udruživanja i zloporabe povjerenja u poslovanju prilikom čega je, zajedno s "prijateljima", oštetio Dinamo za više od 144 milijuna kuna, još uvijek je u Zagrebu.

PETEV ‘IZIGRAO’ MAMIĆA: Skupa sa Sammirom je uzeo velik novac, a oboje nisu napravili ništa!

I dok Mamić priprema obranu, Ivajlo Petev rješava posljednje detalje svog razlaza s modrim klubom. U jutarnjim satima javio se i za Goal, iako taj telefonski razgovor i nije predugo trajao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

23.10.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Trening GNK Dinamo uoci nogometne utakmice sa PSV Eindhovenom. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

"Što se dogodilo? Haha, pa najbolje da pitate Zdravka, on će vam najbolje reći što se događalo u srijedu navečer" kratko je s osmijehom poručio sada već bivši trener Dinama, pa dodao:

"Ispalo je tako kako je valjda moralo biti. No, sada sam u gužvi, javit ću vam se za par sati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i kako je Petev izigrao Mamića i to barem dva puta. Kad mu je gazda došao uručiti otkaz, iz ureda su izašli zagrljeni, kao dva prijatelja najveća. Kao da ništa nije niti bilo. I, da, Petev pritom bogatiji za koju desetinu tisuća eura, jer sletio je i novi ugovor. A izvukao je i neku otpremninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo