Mozak Islanđana otkrio kojih se Hrvata najviše boji

Izbornici islandske i hrvatske nogometne reprezentacije, Lars Lagerbäck i Niko Kovač, održali su posljednje konferencije za medije uoči prve utakmice doigravanja za SP.

14.11.2013.
22:16
VOYO logo

"Pripremali smo se kao i do sada, nismo ništa posebno radili zbog Hrvatske. Moramo odigrati dobro i pokušati sačuvati mrežu netaknutom. Ako to uspijemo, oni će u uzvratu morati zabiti više golova nego mi za prolaz. Hrvati imaju sjajnog strijelca u Mariju Mandžukiću i odlične veznjake. I Srna uvijek opasno prijeti desnom nogom tako da smatram da je Hrvatska jako dobra reprezentacija za koju je pitanje ima li slabosti", rekao je izbornik Islanda Lars Lagerbäck, a Niko Kovačdodao:

"Naravno da bi bilo bolje da smo u petak trenirali na stadionu gdje ćemo igrati utakmicu, no odradili smo dobar trening i na zamjenskom terenu tako da ne bi trebalo biti problema", kazao je hrvatski izbornik s kojim je na presicu došao i kapetan Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potpuno smo posvećeni utakmici i vjerujemo da smo izvukli pouke iz pogrešaka koje smo napravili u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Smatram da nam stanje travnjaka neće uzrokovati probleme. Naši igrači nastupaju diljem Europe i igraju u svakakvim uvjetima. Svaka momčad će imati 11 igrača i iste uvjete", kazao je Srna i nahvalio Islanđane:

"Poštujemo protivnika. Pokazali su u kvalifikacijama svoju snagu. Najbolji primjer je utakmica protiv Švicarske u kojoj je Island gubio 4:1 i izvukao remi 4:4. To pokazuje da se radi o snažnoj reprezentaciji, a takvog protivnika ni slučajno ne smijemo podcijeniti", zaključio je Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo