Kovač otvorio karte: Poznata postava za okršaj protiv Messija i društva

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač otkrio je sastav koji će u srijedu na Boleyn Groundu u Londonu suprotstaviti Argentini u prijateljskoj utakmici.

11.11.2014.
22:29
VOYO logo

Okupljenim novinarima u Londonu Kovač je otkrio da Ivan Strinić zbog ozljede vjerojatno neće zaigrati protiv Lionela Messija i društva.

"Strinić je dobio udarac u rebra u ukrajinskom prvenstvu, teško diše, nisam siguran da će biti spreman, osobno računam da neće. Ako ne bude mogao, igrat će Marin Leovac", prenosi Kovačeve riječi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je nakon toga otkrio i kompletnu postavu koja će krenuti od prve minute u dvoboj protiv Argentinaca: Kalinić - Vrsaljko, Jedvaj, Lešković, Leovac - Antolić, Badelj - Milić, Kovačić, Sharbini - Čop.

//www.youtube.com/embed/keoyrhPa2MM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam igračima da je ključno da bude pravi pristup. S takvim pristupom možemo iznenaditi, vjerujem iskreno u to. Možda će i oni kombinirati sa sastavom. Mi nismo imali puno vremena za uvježbati nešto posebno u ovom sastavu. Nešto jesmo kombinirali, ali nije to baš savršeno. Mi ćemo se sigurno više braniti nego napadati, možda bi tako bilo i s reprezentacijom koja je ostala u Zagrebu, ali mi moramo biti kompaktni. No, vjerujem u momke i ne predajemo se. Možda ćemo trebati jednog raspoloženog vratara sutra", istaknuo je Kovač.

Na pitanje tko će se iz londonske momčadi priključiti A reprezentaciji i konkurirati za utakmicu protiv Talijana, odgovorio je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah poslije utakmice ću odlučiti tko ide u Milano. A dečkima ću reći prije povratka u Zagreb."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo