IZNENAĐENJE U KVALIFIKACIJAMA ZA LIGU PRVAKA: / Moćna Benfica ispromašivala se do besvijesti i ispala od autsajdera

Image
Foto: Profimedia

U najzanimljivijem paru večeri PAOK je u Solunu s 2-1 pobijedio lisabonsku Benficu

15.9.2020.
23:00
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši kijevskog Dinama. solunskog PAOK-a i belgijskoga Genta plasirali su se u playoff-rundu Lige prvaka.

U najzanimljivijem paru večeri PAOK je u Solunu s 2-1 pobijedio lisabonsku Benficu. Nakon što su u prvom dijelu Portugalci promašili čak četiri izgledne prilike i pogodili vratnicu, to im se osvetilo u 64. minuti kada je Dimitrios Gianoullis pogodio za Grke. U 75. minuti bivši igrač Benfice Srbin Andrija Živković je postigao gol iz solo-akcije za 2-0 da bi u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Rafa Silva smanjio za Benficu. Klub iz Soluna će za plasman u Ligu prvaka boriti s Krasnodarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Champions League third qualifying round single-elimination football match PAOK FC vs SL Benfica at the Toumba stadium in Thessaloniki, Greece on September 15, 2020. Konstantinos Tsakalidis / SOOC,Image: 558135614, License: Rights-managed, Restrictions: GREECE OUT, Model Release: no

Kijev uvjerljiv

Dinamo je u Kijevu izbacio nizozemski AZ Aalkmar s 2-0 pogocima Luksemburžanina Gersona Rodriguesa (49) i Mykole Šaparenka (86). Kijevljani će se Ligu prvaka boriti s Gentom, koji je također kod kuće s 2-1 eliminirao bečki Rapid. Belgijance su do pobjede odveli golovi Nijemca Niklasa Dorscha (36) i Ukrajinca Romana Jaremčuka (59pen), da bi u 93. minuti počasni gol za Austrijance dao Yousuf Demir.

Zadnja playoff faza Lige igra se na dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo