NAVIJAČI REAGIRALI / Jakobušićev istup izazvao lavinu komentara: 'Kada to shvatite, imat ćete Hajduk'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk je cijeli razgovor objavio na Facebooku, a ispod objave ima jako puno komentara navijača

4.4.2024.
12:49
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Jutro nakon nereda na Poljudu istupio je predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.

Image
'OSJEĆAM SRAM' /

Jakobušić se oglasio: 'Ovo nije Hajduk, ovo nije Split, a Karoglan je ponudio ostavku'

Image
'OSJEĆAM SRAM' /

Jakobušić se oglasio: 'Ovo nije Hajduk, ovo nije Split, a Karoglan je ponudio ostavku'

"Nakon sinoć osjećam sve negativne emocije koje može osjećati čovjek koji voli Hajduk. I tugu, i bijes, i razočarenje. Prije tri i pol godine kada smo došli rekao sam da želim moćan, jak i gospodski Hajduk. Ovo jučer nije bilo ni moćno, ni jako, ni gospodski. Niti na terenu, a pogotovo ovo kasnije što se događalo na tribinama, a prelilo se na teren i gradske ulice. Osjećam sram. Prije svega zbog rezultata, ali još više zbog pristupa i igre u oba derbija, posebno u utakmici odigranoj jučer", rekao je između ostalih prvi čovjek Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je cijeli razgovor objavio na Facebooku, a ispod objave ima jako puno komentara navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke od komentara izdvajamo u nastavku teksta.

"Hajduku je potrebna cjelovita rekonstrukcija kluba. Kada shvatite da treba prvotno ulagati u struku i djecu, imat ćete Hajduk. Krpanje, kupovine i svaštarenje vode tu gdje ste sada. Volio bih da imate jak klub, ali ovi neznaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napisat ću samo hvala predsjedniče. I na ovom obraćanju, koje je jako potrebno i na svemu dosad napravljenom. Vi ste svoj dio odradili, sportski dio svoje nije odradio. Nadam se samo da nećete otići."

"Predsjedniče, dopuštali ste da Torcida i Livaja budu ispred Hajduka. Hajduk je tek na trećem mjestu. Očito se ne trenira kako treba, svi prate 'kapetana' kojem se dosta toga dopušta, onda tako i drugi razmišljaju ako neće on neću ni ja i onda imamo što imamo…"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkaz Karoglanu odmah, bolje i bez trenera koji svejedno nema autoritet. Zašto na klupi za rezervne igrače sjede ozlijeđeni i nespremni igrači? Zašto je smijenjen Valdas s kojim smo u odnosu na razdoblje pod Lekom i Karoglanom izgledali kao mlažnjak? Tko je kondicijski trener kojemu se svaku utakmicu barem jedan ili dva igrača ozlijede? Ako ne Valdas, onda dovest strogog trenera koji će otjerat trulo igračko tkivo iz kluba, pa taman to bili ponajbolji igrači."

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo