JAVILA SE PROTIVNICA IVANE HABAZIN: / Otkrila tko je zapravo napao trenera hrvatske boksačice pa ispalila - 'Pokazao je ogroman manjak poštovanja'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Instagram

Trener je na kraju završio i bolnici i na hitnoj operaciji lica, a prema riječima Ivane Habazin bit će dobro

5.10.2019.
8:50
Igor Kralj/PIXSELL/Instagram
VOYO logo

Najbolja hrvatska boksačica, Ivana Habazin, otkazala je meč za svjetsku titulu u ženskom boksu nakon što joj je na službenom vaganju napadnut i teško ozljeđen trener Bashir Ali. Habazin se trebala boriti u Michiganu protiv najbolje boksačice svijeta Amerikanke Clarisse Shield, ali do tog meča za sada neće doći. Trener je na kraju završio i bolnici i na hitnoj operaciji lica, a prema riječima Ivane Habazin bit će dobro, no, ona je zbog ovog incidenta otkazala meč.

Image
POTRESENA HRVATSKA BOKSAČICA IVANA HABAZIN OTKAZALA MEČ: /

'Nema tog novca za koji bi sada ušla u ring'

Image
POTRESENA HRVATSKA BOKSAČICA IVANA HABAZIN OTKAZALA MEČ: /

'Nema tog novca za koji bi sada ušla u ring'

Bezobrazni komentari

Nakon incidenta proširila se informacija kako je Bashira napao brat američke boksačice, ali ona je to u kasnijem obraćanju javnosti na Instagramu, demantirala. Američka boksačica kazala je kako joj je žao što je Bashir završio, ali je bila i poprilično bezobrazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zovu je Ivana 'Bez isprika', pa očekujem da ih i ne bude. Sigurna sam da ima drugog trenera kojeg može dovesti na borbu", rekla je na Instagramu Amerikanka Claressa Sheild nakon skandala. U igri je bio pojas prvakinje u supervelteru po WBC-u i WBO-u, ali Habazin nažalost nije u stanju odraditi ovaj meč. Clarissa je i to komentirala i to poprilično bezobrazno.

"Pa ništa se nije dogodilo Ivani nego, nažalost, njezinu treneru. A on je pokazao ogroman manjak poštovanja. Iako ne opravdavam to što mu se dogodilo. Ja nisam nikome rekla da mu naudi, to nema veze sa mnom i počinitelj nije nitko iz mojega tima. Molimo se za Ivanina trenera", rekla je Shield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Ivanin trener divljački je s leđa napadnut i zadobio je teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon napada RTL-u se javila utučena boksačica i otkrila kako trener nije baš najbolje. “Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne”, kazala je Habazin za RTL.

Kako je za RTL rekao Luka Kukina, PR Ivane Habazin, sve je počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 – 10 minuta”, kazao nam je Kukina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sve izgledalo

No, onda se, prema njegovim riječima, ustao taj tip, za kojeg misle da je Claressin brat koji je tek izašao iz zatvora.

“Vidio sam kako je ubrzao korak prema Bashir. Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni”, kaže Luka Kukina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost…”, kazao je za RTL Luka Kukina.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo