Je li konačno gotov cirkus u Karlovcu?

Uprava Karlovca ukinula je tridesetodnevnu suspenziju treneru Igoru Pamiću, koju je dobio u utorak zbog narušavanja ugleda kluba, a suspenzija mu je zamijenjena novčanom kaznom od 10.000 kuna.

10.3.2011.
19:34
VOYO logo

U NK Karlovcu tvrde da će detalje javnosti iznijeti u petak, a najbitnije je da su nogometaši održali redovan trening za utakmicu u subotu kada im dolaze Varaždinci.

Uprava je na povlačenje suspenzije bila prisiljena jer su igrači stali uz svog trenera i odbili odrađivati treninge uz pomoćne trenere bez Pamića, koji je isposlovao da igrači ne budu kažnjeni za neposluh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamić je u javnost ovih dana istupao s izjavama da mu se nešto 'pakira', a da se njegov prometni prekšaj s vožnjom pod utjecajem alkohola od 0,57 promila i odbijanje policiji da se testira na droge samo htjelo iskoristiti za njegovo udaljavanje iz kluba kako bi se doveo netko drugi.

Tijekom četvrtka trener Pamić i igrači su usklađivali dokumente novčanih dugovanja i potraživanja koje imaju prema klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačka skupina Gademz je radi smirivanja situacije odustala od daljnjeg potpisivanja peticije za smjenu predsjednika kluba Stjepana Turkovića, uz napomenu da se i dalje ne slažu s njegovim načinom vođenja Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo