JEDAN OD DALIĆEVIH JUNAKA OTKRIO ŠTO SE DOGAĐALO U SVLAČIONICI NA POLUVREMENU U ŠVICARSKOJ: / 'Napokon se i meni otvorilo'

Image
Foto: Profimedia

Nakon dva poraza u nizu od Portugala (1:4) i Francuske (2:4), Hrvatskoj je prijetilo da tek drugi put u povijesti izgubi tri utakmice u nizu

7.10.2020.
23:05
Profimedia
VOYO logo

U prijateljskom susretu igranom pred 4.500 gledatelja na stadionu Kybunpark u St. Gallenu hrvatska nogometna reprezentacija je pobijedila Švicarsku sa 2:1 prekinuvši niz od dva uzastopna poraza.

Švicarska je povela golom Marija Gavranovića u 31. minuti, no svjetski doprvaci su okrenuli rezultat golovima Josipa Brekala (42') i Maria Pašalića (67').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva poraza u nizu od Portugala (1:4) i Francuske (2:4), Hrvatskoj je prijetilo da tek drugi put u povijesti izgubi tri utakmice u nizu. To joj se dogodilo jedino uoči SP-a u Njemačkoj 2006. kada je izgubila prijateljske utakmice s Poljskom (0:1) i Španjolskom (1:2), a potom otvorila SP porazom od Brazila (0:1).

Nakon susreta oglasio se jedan od strijelaca za Hrvatsku Mario Pašalić koji je zabio svoj prvi gol za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napokon da se i meni otvorilo i presretan sam jer sam pokazao nešto u dresu reprezentacije nakon dobrih igara u klubu. Drago mi je da smo skinuli prokletstvo protiv Švicarske koju dosad još nismo dobili. Lijepo je krenuti s pobjedom da isperemo gorak okus nakon 9. mjesca, idemo puni motiva ispraviti stvari u Ligi nacija.", rekao je Pašalić za Novu TV nakon utakmice te prokomentirao mladu postavu Hrvatske koju je izbornik odlučio izvesti na teren.

Image
[FOTO] ŠVICARSKA - HRVATSKA 1:2: /

Vatreni nakon preokreta do prve pobjede u 2020. i prve protiv Švicaraca ikad; Dalićev debitant briljirao

Image
[FOTO] ŠVICARSKA - HRVATSKA 1:2: /

Vatreni nakon preokreta do prve pobjede u 2020. i prve protiv Švicaraca ikad; Dalićev debitant briljirao

Pohvala navijačima

"Drago mi je da se širi taj krug reprezentativaca, da dolaze mladi novi igrači i da pokazuju dobre predstave. Dobro će to doći reprezentaciji", rekao je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i što je izbornik Dalić rekao reprezentativcima na poluvremenu.

"Imali smo dobru igru i u prvom dijelu, a na poluvremenu izbornik je rekao da stojimo čvrsto i kompaktno i da ih čekamo kad idemo u presing", rekao je Pašalić te pohvalio navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao da smo igrali u Hrvatskoj, evo napokon se malo-pomalo vraćaju navijači, puno nam je to pomoglo", zaključio je Pašalić.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo