VIDEO: / Kakav majstor! Vatreni opet zabio!

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić ponovno se upisao na listu strijelaca, no to nije pomoglo njegovoj momčadi u osvajanju tri boda kod Wigana (2-2) u sklopu 7.

6.10.2012.
16:46
VOYO logo

Poveo je domaćin nakon pogotka Aroune Konea u 10. minuti prvog poluvremen, a vodstvo domaćina trajalo je svega minutu kada je Južnoafrikanac Steven Pienaar ubacio loptu u kazneni prostor Wigana, a na drugoj vratnici Jelavić glavom zabija za 1:1.

Bio je to četvrti pogodak hrvatskog reprezentativca ove sezone u Premierligi, te šesti Evertonov glavom. Recimo i da je Pienaar čovjek koji u Premierligi stvara najviše prilika svojim suigračima. Dosada ih je sakupio 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=zMa05UrnSBUhU3DK

Svega 12 minuta kasnije, točnije u 23., Wigan je poveo golom Di Santoa i promjene rezultata nije bilo sve do 87. minute kada je Belgijanac Kevin Mirallas srušen u kaznenom prostoru, a precizan s bijele točke bio je Leighton Baines. Jelavić je odradio svih 90 minuta u redovima gostiju, a osim pogotka, upisao se i na sudačku listu "kažnjenika" žutim kartonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea se lako obračunao s Norwichem na Stamford Bridgeu pobijedivši 4-1. Poveli su gosti preko Granta Holta u 11. minuti, no londonska je momčad već do kraja poluvremena imala dva pogotka razlike. Fernando Torres, Frank Lampard i Eden Hazard bili su strijelci za Chelsea, koji je na predah krenuo s 3-1.

U nastavku su gledatelji na Stamford Bridgeu vidjeli još samo jedan pogodak, a strijelac istog bio je Branislav Ivanović u 76. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=msokxnLcirj0Sitn

Chelsea je ovom pobjedom osigurao četiri boda prednosti uoči odlaska na reprezentativnu stanku ispred Manchester Cityja i eventualno Manchster Uniteda, ukoliko pobijedi Newcastle u gostima u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Norwicha koji je i dalje bez pobjede, u istoj je situaciji i bogati QPR, koji je kod West Bromwicha upisao još jedan poraz. Domaćin je golovima Morrisona, Gere i Mulumbua slavio s 3:2, protiv momčadi Marka Hughesa, za koju su pogotke postizali Taarabt i Granero.

Chelsea - Norwich 4:1 (Torres 14, Lampard 22, Hazard 31, Ivanović 76 / Holt 11) Wigan - Everton 2:2 (Kone 10, Di Santo 23 / Jelavić 11, Baines 87-11m) West Bromwich - QPR 3:2 (Morrison 5, Gera 23, Mulumbu 85 / Taarabt 35, Granero 90+1) Swansea - Reading 2:2 (Michu 71, Routledge 78 / Pogrebnjak 31, Hunt 44)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica: 1. Chelsea 19 2. Man City 15 3. Everton 14 4. W.B.A. 14 5. Man Utd (-1) 12...

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo