JESTE LI MEĐU NJIMA? HNS / ima obavijest za sve navijače koji su razočarani nedjeljnim odigravanjem utakmice protiv Kosova

Image
Foto: PIXSELL

Kiša koja je natopila maksimirski travnjak u subotu i odgodila odigravanje utakmice Hrvatska – Kosovo, kasnije završene u nedjelju, uzrokovala je probleme određenom broju navijača.

7.9.2017.
17:49
PIXSELL
VOYO logo

U pitanju su oni sa plaćenom ulaznicom za ogled u subotu, a koji stadion Maksimir nisu mogli pohoditi u nedjelju. Svima takvima, javlja HNS, bit će vraćen novac.

"Hrvatski nogometni savez omogućit će povrat novca svim navijačima koji su imali kupljenu ulaznicu za susret Hrvatska - Kosovo, a nisu je iskoristili u nedjelju 3. rujna kada je odigran nastavak utakmice prekinute u subotu", poručili su iz krovne organizacije hrvatskog nogometa putem službenih internetskih stranica na kojima su objašenje tri opcije za povrat novca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako su ulaznice kupljene bankovnom karticom, kupcima će automatski biti uplaćen povrat novca na istu karticu do kraja rujna.

Ako su ulaznice kupljene uplatom na račun, svi kupci će do 15. rujna biti pojedinačno obaviješteni putem e-maila o daljnjim koracima potrebnima da bi ostvarili povrat novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako su ulaznice kupljene gotovinom na blagajni, povrat novca moći će ostvariti na blagajni stadiona Maksimir u petak 15. rujna te u subotu 16. rujna u radnom vremenu od 12:00 do 20:00 sati. Za povrat novca potrebno je predočiti osobni dokument s kojim je ulaznica kupljena, s time da nije potrebno doći osobno već taj osobni dokument može predočiti druga osoba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo