Jeste li vidjeli šokantnu istinu o Zdravku Mamiću?

Nogometnu, ali i širu javnost posljednjih dana zabavlja blog koji je reklamiran tijekom derbija između Dinama i Hajduka u Maksimiru.

22.3.2011.
14:56
VOYO logo

Tijekom subotnjeg susreta između Modrih i Bilih mnoge gledatelje su iznenadile poruke na reklamnom panou uz aut-liniju istočne tribine maksimirskog stadiona. Na crnoj podlozi su se izmjenjivale upečatljive poruke ispisane žutim slovima: Hrvati, vjerujete li vi u Boga?, Šokantni video o Zdravku Mamiću, Šokantna istina o Borutu Šipsu...

Nakon što je blog sokantna-istina ugledao svjetlo dana, mnogi su navijači Dinama zaista ostali šokirani viđenim, a autori su se javnosti predstavili ovim riječima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš jedini cilj je promicanje ISTINE. Ako Vas zanima istina onda je ovo internet stranica za Vas. Mi smo mediji koji će objavljivati samo ISTINU, a ne kao najutjecajniji hrvatski mediji (NovaTV, RTL, HRT, 24sata, Europapresas holding izdanja: Jutarnji list, Globus, Sportske novosti, Index.hr, Net.hr i tportal.hr) koji vrlo često objavljuju LAŽI isključivo iz svog interesa, a ne interesa gledatelja, čitatelja i slušatelja koje zanima ISTINA."

Video snimljen poslije utakmice Dinama i Heerenveena 2004. godine koji, prema tvrdnjama autora bloga, dokazuje da je Mamiću Dinamo iznad svega

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tekstu s podosta pravopisnih pogrešaka veliča se lik i djelo Zdravka Mamića te se tvrdi da većina Bad Blue Boysa ne voli čelnika Dinama jer su mediji prikrivali potpunu istinu o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najzanimljivijem dijelu teksta se otkriva da Mamić u svom uredu od početka godine ima "javno izloženu Bibliju, statuu Majke Božje i medaljon Svetog Benedikta" te da je upravo to razlog zašto se od skandaloznog ispada na skupštini kluba u prosincu 2010. godine u medijima ne pojavljuje u negativnom kontekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, tvrdi se da neki navijači iz građanske udruge Zajedno za Dinamo imaju političke ambicije, dok oni od kluba traže odgovor na pitanje tko je platio reklamu za ovaj blog na stadionu.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo