JESTE LI VIDJELI ŠTO JE GUARDIOLA RADIO MODRIĆU? / Pep je gotovo cijelu utakmicu pokušavao sabotirati Hrvata i zamalo je uspio

Image
Foto: Profimedia

Ružan je to potez, čak i nesportski, ali sve je to na koncu dio taktike

27.2.2020.
9:12
Profimedia
VOYO logo

U možda i najzvučnijem okršaju osmine finala nogometne Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio Real Madrid sa 2-1, dok je u drugom susretu večeri Lyon porazio Juventus sa 1-0. Sudar "Kraljeva" i "Građana", svakako je jedna od poslastica osmine finala elitnog natjecanja "Starog kontinenta", a u prvom susretu slavili su gosti okrenuvši rezultat u posljednjih 12 minuta utakmice.

Real je poveo u 60. minuti preko Isca, no gosti su okrenuli rezultat golovima Gabriela Jesusa u 78. minuti i Kevina de Bruynea u 84. minuti iz jedanaesterca. Real je utakmicu zaključio s igračem manje nakon to je u 86. minuti isključen Sergio Ramos.Luka Modrić je igrao za Real od prve minute, u 54. minuti je zaradio žuti karton, a teren je napustio u 84. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

single club/league/player publications/services.

Manchester City manager Pep Guardiola during the Premier League match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park, London Crystal Palace v Manchester City, Premier League - 19 Oct 2019, Image: 477875496, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line: Ian Stephen/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sabotaža

E sada, u tom periodu od pola sata otkako je igrao sa žutim kartonom, Modrić je bio na žestokom udaru Pep Guardiole koji je s klupe konstantno urgirao da mu se dodjeli drugi žuti karton. Da, ružan je to potez, čak i nesportski, ali sve je to na koncu dio taktike. Guardiola je urgirao nekoliko puta tijekom utakmice da se Modriću da crveni karton, a posebice kada je Modrić navodno igrao rukom. Guardiola je tada divljao uz aut-liniju i vrištao prema sucu Orsatu da isključi Hrvata zbog igranja rukom. Gestikulirao je u svom prostoru i pokazivao da je Modrić namjerno igrao rukom te je inzistirao da mu se da crveni karton.

No, Guardioli niti to nije bilo dovoljno, pa je nakon utakmice poražio suca i počeo mu prigovarati zbog toga što nije htio isljučiti Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo