JOŠ JEDAN REPREZENTATIVAC NAPUŠTA DINAMO: / U Tbilisiju se oprašta od modrog dresa i vraća na mjesto sreće

Image

Uzvratna utakmica 3. pretkola Lige prvaka protiv Dinam iz Tbilisija vjerojatno će biti posljednja za Gordona Schildenfelda (31) u dresu zagrebačkog Dinama.

1.8.2016.
11:47
VOYO logo

Prema pisanju Goal.coma, Schildenfeld se vraća u redove grčkog Panathinaikosa za koji je igrao od 2013. do 2015. kao posuđeni igrač moskovskog Dinama. Pregovori su navodno završeni, trener atenskog kluba Andrea Stramaccioni silno želi iskusnog stopera i transfer bi trebao biti dovršen ovaj tjedan.

Benković u prednosti

Pruži li mu Dinamov trener Zlatko Kranjčar priliku protiv imenjaka iz Tbilisija, Schildenfeld će u utorak odigrati posljednju utakmicu za Modre. Maksimirski klub neće mu praviti probleme oko odlaska jer kranjčar u posljednjim utakmicama ionako više vjeruje mladom Filipu Benkoviću, a tu su i Leonardo Sigali i pojačanje iz Rijeke Marko Lešković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ne može očekivati posebno veliku odštetu, ali nešto će ipak zaraditi, a Schildenfeld će se vratiti u klub u kojem je imao dobar status. Bude li igrao standardno, može očekivati i nove pozive hrvatskog izbornika Ante Čačića koji ga je vodio i na nedavno Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo