Apsolutna dominacija / Još jedno veliko priznanje: Modrić proglašen najboljim igračem svijeta po izboru Goala

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Na Goalovoj listi 50 najboljih su još trojica Hrvata - Marijo Mandžukić je 25., Ivan Rakitić 28., a Ivan Perišić 34

13.11.2018.
17:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić proglašen je za najboljeg nogometaša svijeta ove godine u izboru poznatog internet-portala Goal. 

Modrić je dobio najviše glasova u tradicionalnom izboru Goal, koji svake godine rangira 50 najboljih nogometaša svijeta, a biraju novinari i urednici 42 izdanja tog internetskog portala širom svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nogometu ništa nije nemoguće, posebno za Real Madrid, kao što smo pokazali u posljednje tri godine. Tada se također činilo nemogućim. Zašto ne osvojiti i četvrtu zaredom?“, rekao je Modrić nakon što mu je internetski portal Goal dodijelilo svoje priznanje.

Luka je slavio ispred Portugalca Cristiana Ronalda i Egipćanina Mohameda Salaha, a prekinuo je dominaciju Ronalda i Lea Messija, koji su se izmjenjivali kao najbolji u proteklih osam godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je u najboljoj godini karijere, u kojoj je s Realom osvojio Ligu prvaka, a Hrvatsku odveo do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, već dobio Zlatnu loptu za najboljeg igrača SP-a, nagradu FIFA-e za nogometaša godine, kao i trofej UEFE za najboljeg igrača u Europi.

Inače, na Goalovoj listi 50 najboljih su još trojica Hrvata - Marijo Mandžukić je 25., Ivan Rakitić 28., a Ivan Perišić 34. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HOTEL PORTOFINO
Gledaj od 13.lipnja
VOYO logo