JURČEVIĆ SVJESTAN TEŽINE SLJEDEĆEG ZADATKA: / Dinamov strateg izvukao pouke iz Hajdukovog remija, a ima samo jednu želju

Image
Foto: PIXSELL

Slaven Belupo dočekuje Dinamo u petak. Utakmica počinje u 20 sati

3.5.2018.
19:48
PIXSELL
VOYO logo

Dinamovi igrači nastavit će svoj hod prema tituli najbolje nogometne momčadi u Hrvatskoj gostovanjem kod Slaven Belupa u petak. Utakmica je to koja se igra u sklopu 33. kola Prve HNL, a u Koprivnici započinje u 20 sati.

Slaven je u prošlom kolu, također na svom travnjaku, odigrao protiv Hajduka susret bez pogodaka pa je i Dinamov trener Nikola Jurčević spreman na utakmicu koja neće biti 'šetnja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nas čeka jako teška utakmica. Slaven Belupo je u zadnje vrijeme u vrlo dobroj formi, pokazali su to protiv Hajduka kad su igrali 0-0. Očekujemo tešku i tvrdu utakmicu, uz protivnika koji će biti orijentiran na defenzivu uz kontranapade. Međutim, mi imamo veliki motiv, približava se kraj prvenstva i želimo osigurati titulu što prije, i tražimo tri boda u Koprivnici", poručuje strateg momčadi koja je, pak, u prošlom kolu poražena od Rijeke na Maksimiru 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolja situacija

Odigrao je Dinamo tu utakmicu uz pomoć čak četvorice debitanata zbog kartoniranih i ozlijeđenih igrača. Situacija je sad drugačija.

"U odnosu na zadnju utakmicu, stanje je bolje s obzirom da nam se vraćaju kartonirani igrači. Također, očekujemo povratak Benkovića, dok su nastupi Sose i Ćorića pod znakom upitnika", objasnio je Jurčević te se osvrnuo na nedavni dolazak Marija Budimira u svoju momčad:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o kvalitetnom i iskusnom igraču koji je pravi klasični centarfor, i može nam puno pomoći u budućnosti."

Motivirani Belupo

Sve navedeno nije briga Tomislava Ivkovića, trenera domaćina nadolazećeg ogleda koji ga ovako najavljuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želja mi je od Slavena Belupa stvoriti momčad koju će svi respektirati, bilo da igra kod kuće ili u gostima. Igramo protiv vodeće momčadi prvenstva, jako smo motivirani i očekujem jednu kvalitetnu utakmicu. Analizirali smo Dinamo koji u svojim redovima ima odlične individualce, no mislim da ćemo im se uspješno suprotstaviti."

"Nedostajat će nam Trebotić zbog ozljede kojega će u kadru odabira za utakmicu zamijeniti mladi Brković. U sastav će se najvjerojatnije vratiti Katić koji je odradio dvije utakmice zabrane nastupe, a početnu momčad odredit ću uoči susreta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Bebek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo