JUVENTUSU SE IZGLEDA BLIŽI KATASTROFA: / Jedva su izborili pobjedu protiv Intera, a pogledajte što im je Napoli sada napravio

Image
Foto: Profimedia

Torniski div sve je nade polagao u kiks Napolija, koji bi ih u tom slučaju zadržao u sigurnoj zoni

16.5.2021.
14:48
Profimedia
VOYO logo

U sinoćnjem derbiju talijanske Serie A, Juventus je teškom mukom svladao provplasiranog Intera i osvojio je tri vrlo važna boda koja su ga barem na kratko gurnula u zonu koja ovdi u Ligu prvaka.

Torniski div sve je nade polagao u kiks Napolija, koji bi ih u tom slučaju zadržao u sigurnoj zoni, ali to se nije dogodilo. Napoli je u nedjelju u utakmici 37. kola Serie A na gostovanju sa 2-0 svladao Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Prvi gol za gostujuću momčad zabio je Insigne u 56. minuti uz jedanaesterca koji je dosuđen nakon što je Dragowski dobio crveni karton. Nakon toga deset minuta kasnije na 2-0 povećava Venuto iz autogola.

Napoli je nastavio niz dobrih rezultata i sada je treći na ljestvici sa 76 bodova, jednim više od Milana i Juventusa, koji se nalazi na petom mjestu i neće igrati Ligu prvaka ako tamo i ostane. Forentina ima 39 bodova i 13. je u talijanskom prvenstvu. Do kraja prvenstva ostalo je još jedno kolo, a tada će se odlučivati sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo