KAKAV GLUP UGOVOR: / Ne mogu ga se riješiti, a još će ga morati i bogato nagraditi!

Image
Foto: AFP

U engleskom velikanu Liverpoolu sami su sebi prerezali granu na kojoj sjede.

14.8.2015.
8:46
AFP
VOYO logo

Vjerojatno pogađate, riječ je o Mariju Balotelliju (25) oko kojeg definitivno nikad nije dosadno. Obično sam napravi neku glupost ili nepodopštinu zbog koje završi u medijima, ali za ovu priču nije nimalo kriv. Zaslužna je umješnost njegova agenta i naivnost čelnika Liverpoola.

Dakle, kada su ga prošlo ljeto dovodili iz Milana, vodeći ljudi Redsa su mu u ugovor ugradili klauzulu da će dobiti šesteroznamenkasti bonus (u funtama) ako ostane u klubu dulje od jedne sezone. Mislili su očito u Liverpoolu da su dobili veliko pojačanje i da ga treba dugoročno vezati, ali Balotelli je potpuno podbacio, nije pokazao baš ništa i sada ga se klub s Anfielda želi riješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponude Sampdorije i Bologne

Postoje dvije ponude iz Italije, od Sampdorije i Bologne, i Liverpool je voljan poslati ga na posudbu, ali Balotelliju se nikamo ne ide. Nije teško pogoditi zašto: ako ne promijeni adresu do kraja prijelaznog roka, na njegov će račun sjesti lijepi iznos. A neće se ni oznojiti. Ionako više ni ne trenira s prvom momčadi, već sa strane trčkara u društvu Fabija Borinija i Josea Enriquea na koje trener Brendan Rodgers također više ne računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako će završiti neobičan slučaj Marija Balotellija, tek treba vidjeti. Hoće li u njemu prevladati želja za nogometom ili će se odlučiti za gomilanje novca i treniranje u društvu otpadnika? Saznat ćemo najkasnije za nešto više od dva tjedna kada završava ljetni prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo