KAKO JE PREDSJEDNICA NA NATO SUMMITU PRATILA TEKMU? / Kolege joj na papiriću pisale rezultate, čestitao je i Trump, no jedan državnik nije

Image

Hrvatskoj predsjednici je na pobjedi naše reprezentacije čestitala i britanska premijerka Theresa May, a javnu je čestitku uputio i američki predsjednik Donald Trump.

12.7.2018.
19:20
VOYO logo

Nakon jučerašnje pobjede hrvatske reprezentacije nad Engleskom, čestitke na ulasku u finale Svjetskog prvenstva ne prestaju stizati.

Dobila papirić s rezultatom i tužnim licem

Dok je na jučerašnjoj utakmici Hrvatsku predstavljao premijer Andrej Plenković, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je na NATO summitu u Bruxellesu slavila pobjedu i primala čestitke svjetskih državnika, no rekla je da joj još nije čestitao kolega iz Srbije, Aleksandar Vučić, piše Jutarnji list. Iako nije mogla gledati utakmicu jer je u to vrijeme bila na radnoj večeri s predstavnicima NATO-a, pronašla je način da prati rezultat. Jutarnji list piše da joj je albanski premijer Edi Rama na kraju prvog poluvremena dodao papirić na kojem je pisalo da je rezultat 1:0 za Englesku, a uz to je Rama nacrtao i tužno lice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javno čestitao i Donald Trump

Kasnije su joj glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk i predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker rekli da je rezultat 1:1, a produžetke je Grabar-Kitarović i sama uspjela pogledati na pametnom telefonu, a društvo joj je pritom pravio francuski predsjednik Emmanuel Macron. Na kraju su zaključili da će se vidjeti na finalu u Moskvi u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednici je na pobjedi naše reprezentacije čestitala i britanska premijerka Theresa May, a javnu je čestitku uputio i američki predsjednik Donald Trump. Novinaru Večernjeg lista koji mu je htio postaviti pitanje na press konferenciji, Trump je prije odgovora rekao da čestita Hrvatskoj na nogometnom timu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo