ZNA SE GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU / Kako li je mogao odbiti kapetana Vatrenih? Modrić navodno pozvao Brozovića u Real i dobio neočekivan odgovor

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Navodno je odbio poziv Luke Modrića i znatno bolje financijske uvjete koje mu je nudio Real Madrid

16.3.2022.
15:35
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ako je za vjerovati napisima talijanskog Tuttosporta, hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović odbio je mogućnost prelaska u Real Madrid i navodno je poručio kako želi ostati u Interu.

Pojedini talijanski mediji tvrde da je Brozović već sve dogovorio s Interom, a Tuttosport je naveo da će Brozović igrati za Inter do ljeta 2026. godine i da su mu dali plaću od šest milijuna eura plus još bonuse koji bi mu trebali znatno povećati plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter još uvijek nije potvrdio da je novi ugovor potpisan, ali Brozović je najvažniji igrač Nerazzurra i nositelj je ekipe pa su se morali isprsiti. No, znakovita je i tvrdnja Talijana da je Brozović imao jednaku želju ostati u Interu i to toliku da je navodno odbio poziv Luke Modrića i znatno bolje financijske uvjete koje mu je nudio Real Madrid.

Image
Foto: Profimedia

Navodno je presudilo to što bi se u Realu morao nadmetati s ostalim igračima za mjesto u prvoj momčadi, a konkurencija je velika, dok je u Interu on gotovo pa fokalna točka ekipe i nezamjenjiv je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je u Interu od 2015. godine, s njima je tek prošle sezone osvojio prve veće trofeje, odnosno Scudetto i Superkup. Odigrao je za Inter 279 utakmica, zabio je 26 golova i upisao 35 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo