KAKVE GOLČINE SUAREZA I MESSIJA! / Barcelona svladala Atletico u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa kralja

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Nogometaši Barcelone upisali su 2-1 pobjedu protiv Atletico Madrida u prvoj utakmici polufinala Kupa kralja.

1.2.2017.
21:37
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

U odličnoj utakmici u kojoj je viđeno 30-ak udaraca prema suparničkim vratima, Barcelona je bila ta koja je bila nešto sretnija, svakako dominantnija u uvodnom poluvremenu, no i koja je u nastavku igre imala podređenu ulogu. U Barceloninim je redovima Ivan Rakitić (asistent kod gola za 2-0) nastupao do 58. minute kada ga je zamijenio Denis Suarez, u sastavu domaćina startao je Šime Vrsaljko kojeg je trener momčadi Diego Simeone ostavio na klupi u drugom poluvremenu kada je uveo Fernanda Torresa.

Individualna klasa koju Barcelona ima u svojim redovima još je jednom potvrđena već na otvaranju utakmice, točnije u sedmoj minuti. Loptu je na samom centru igrališta prihvatio Luis Suarez i sjajno se jednim potezom oslobodio suparnika koji su bili između njega i vratara domaće momčadi Moye.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezaustavljivi sprint Suarez je okončao svojim 22. ovosezonskim pogotkom u 30. utakmici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvuči pomalo nevjerojatno, no posljednjih jedanaest golova postigao je iz samo šesnaest udaraca u okvir gola.

Već u 33. minuti pogodak je na dodavanje Ivana Rakitića upisao i Lionel Messi, a argentinskom majstoru to je već 30. u 29. utakmici sezone. Neobranjivo je opalio s nekih dvadesetak metara i od vratnice pogodio za 2-0...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antoine Griezmann uspio je u 59. minuti smanjiti rezultat nakon sjajnog pogotka glavom. Drugi mu je to pogodak na ovaj način u posljednje dvije utakmice protiv Barcelone na Calderonu i treći ukupno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo da će uzvrat propustiti Neymar zbog akumuliranih žutih kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo