KAKVE SU ŠANSE DINAMOVCIMA PROTIV NEUGODNIH RUSA? / Kladionice imaju zanimljiva predviđanja za ogled 'modrih' s Krasnodarom

Image

Kladionice pak ukupno gledajući daju veće šanse Dinamu na prolaza u osminu finala nego Rusima

18.2.2021.
9:14
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama u četvrtak u 18:55 igraju najvažniju utakmicu ovog dijela sezone. U prvoj utakmici šesnaestine finala Europa lige sudaraju se s neugodnim Krasnodarom i u prvom će ogledu igrati u gostima.

Trener Zoran Mamić za ovu utakmicu ne može računati na desnog beka, iranskog reprezentativca Sadegha Moharramija, a upitan je bio i vratar Dominik Livaković, ali on se srećom oporavio od lakše ozlijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

15.02.2021., Zagreb - Kod press prostora na stadionu Maksimir odrzan je Media day Dinama uoci nadolazece utakmice protiv Krasnodara u 1/16 finalu UEFA Europa lige. Zoran Mamic Photo: Marko Prpic/PIXSELL

No, zanimljivo je kako je u prvom ogledu ovih dvaju ekipa, prema kladionicama, favorit upravo ruska momčad. U domaćim kladionicama tečaj na pobjedu Krasnodara kretao se od 2.15 do 2.25, a u inozemnim od 2.10 do 2.31. Na pobjedu Dinama koeficijent je bio u domaćima od 3.10 do čak 3.70, a u stranima od 2.98 do 3:68.

No, kladionice pak ukupno gledajući daju veće šanse Dinamu na prolaza u osminu finala nego Rusima. Na plasman u sljedeću fazu koeficijent na Dinamo je 1.67 do 1.87, a na prolaz Krasnodara je od 1.87 do 2.15. Sve u svemu, ne izgleda to tako loše za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo