KALINIĆ STIGAO NA POLJUD: / Vatreni objasnio zašto se vratio u Hajduk i otkrio zanimljiv detalj iz ugovora s Bijelima

Image
Foto: Screenshot

Iskusni vratar stigao je na posudbu posudbu iz Aston Ville do 30. lipnja 2021. godine

30.12.2020.
15:49
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski vratar LovreKalinić u srijedu je stigao na Poljud gdje će provesti sljedećih šest mjeseci na posudbi iz Aston Ville. Iskusni 30-godišnji vratar nakon četiri godine ponovno će obući svoj dres s brojem 91, a sa suigračima će se upoznati na okupljanju koje je zakazano za 4. siječnja.

Kako su objavili na službenoj stranici kluba Kalinić se po dolasku upoznao s trenerom BoromPrimorcem i njegovim suradnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam nakon četiri godine u inozemstvu stigao kući i lijepo se osjećam. Sve zahvale idu predsjedniku koji je pokrenuo inicijativu da se vratim", započeo je razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Situacija nije laka i ugodna, ali to je Hajduk i taj teret se mora nositi. To je i za mene izazov. Oscilacije u igri su normalne jer imamo mladu ekipu, ali s druge strane Hajduk si i uvijek težiš borbi za vrh", naglasio je.

Želi se odužiti klubu

"Od ove ekipe samo sam s Mijom intenzivno trenirao, ali sam gledao utakmice pa neće biti problem s komunikacijom, Primorac? O njemu znam jako puno i njegovoj prošlosti. U engleskom nogometu je ostavio traga. Otvorenog je garda i veselim se raditi s njim", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cilj? Prvenstveno gledam Hajduk, došao sam tu pomoći ako mogu. Ne ispadam ja nikakav heroj, dolazim braniti utakmice i skupiti minutažu, ali prije svega želim vratiti nešto ovom klubu koji je meni dao puno. To mi je cilj u ovih šest mjeseci, a onda ćemo sjeti. Postoji opcija produženja ugovora za još godinu dana", istaknuo je Kalinić i za kraj poslao poruku podrške žrtvama potresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo