Kapetan Vatrenih sretan: 'Zaustavili smo vrhunsku momčad, Bayern nije imao šanse!'

Iako im stručnjaci nisu davali prevelike izglede, nogometaši Šahtara uspjeli su u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka izbjeći poraz od favoriziranog Bayerna.

18.2.2015.
8:50
VOYO logo

Dakako, Bayern će pred svojim navijačima na Allianz Areni za tri tjedna biti još veći favorit, ali to ne može pomutiti zadovoljstvo kapetana Šahtara i hrvatske reprezentacije Darija Srne.

"Nismo primili nijedan gol, što je dobro, iako smo trebali i zabiti nešto. Međutim, zaustavili smo Bayern - vrhunsku momčad. A njihov nas je trener proučavao jednako kao što smo i mi njih. Rekao bih da Douglas Costa nije ništa lošiji po potencijalu od Robbena, a Teixeira i Taison su jednako dobri kao Ribery. Bayern nije imao nikakve šanse. Suprotstavili smo im se defenzivnom i sigurnom igrom. Ipak je ovo bila naša prva natjecateljska utakmica nakon dva i pol mjeseca, a Bayernu već peta", naglasio je Srna na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Priznao je, ipak, da je njegova momčad trebala malo više riskirati, pogotovo kad se uzme u obzir da je od 65. minute imala igrača više na terenu jer je drugi žuti karton dobio Xabi Alonso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, možemo biti sretni iako smo morali preuzeti više rizika u trenucima kad smo imali igrača više. I dalje imamo šansu, nije velika, ali u nogometu je sve moguće. Borit ćemo se do kraja - za klub i za naše navijače!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo