golema promjena / Kažu da mu je dosta: Lionel Messi napušta katalonsku ljepoticu?

Image
Foto: AP Images

'Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, ali probat ću mu objasniti da je u najboljem klubu na svijetu', rekao je predsjednik Barcelone

14.11.2016.
12:28
AP Images
VOYO logo

Lionel Messi neće produljiti ugovor s Barcelonom, tvrdi španjolski list Marca. Navodno je najbolji svjetski nogometaš tu odluku donio još u lipnju tijekom godišnjeg odomora pa o njoj prvo obavijestio svog oca, a zatim i predsjednika Barcelone Josepa Bartomeua.

Prema pisanju Marce, Messi, koji u posljednje vrijeme i nije baš u punoj spremi, a ima i problema sa zakonom, već je ranije namjeravao napustiti Barcelonu. Bartomeu je kazao Messiju neka još jednom razmisli o ovoj odluci. Argentinac je u Barceloni stasao u nogometaša i nikada nije zaigrao za neki drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor s katalonskim klubom je produživao sedam puta, posljednji put u 2014. godini.

"Ne znam što će se dogoditi u budućnosti, ali probat ću mu objasniti da je u najboljem klubu na svijetu, kako je ovo najbolje mjesto za život i kako s nama doživljava najbolje iskustvo svog života", kazao je Bartomeu prije dva tjedna kada je najavio da će pregovori oko novog Messijevog ugovora početi za dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo