KLOPP U SVOM STILU: / 'Snosim odgovornost za svoje igrače, osim na utakmici protiv Tottenhama'

Image
Foto: AFP/PAUL ELLIS

Jürgen Klopp bio je gost na jednoj dobrotvornoj večeri u Južnoafričkoj Republici i tamo je novinarima dao neke vrlo zanimljive odgovore.

9.11.2017.
12:34
AFP/PAUL ELLIS
VOYO logo

Južnoafrička Republika protiv Senegala će igrati playoff utakmicu za Svjetsko prvenstvo, a Klopp je dao zanimljiv odgovor kada su ga domaćini upitali kako da zaustave reprezentativca Senegala, Sadia Manea:

"Ne znam vam to reći. U pobjedi protiv West Hama (1:4) vratio se nakon ozljede te je igrao 78 minuta i ubilježio dvije asistencije nakon samo dva treninga tako da će mu možda biti potreban odmor", rekao je trener Liverpoola pa brzo dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo, kad je utakmica? U petak navečer? Da, ispričavam se, bit će spreman onda", izjavio je Klopp i nasmijao sve prisutne, prenosi Goal.

'Snosim odgovornost za sve, osim...'

Upitali su ga novinari i za situaciju u Liverpoolu i kako ocjenjuje svoju obrambenu liniju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada ne bih rekao igraču da nije dovoljno dobar, a u slučaju da nije dobar, ne bi bio u mojoj momčadi. Snosim odgovornost za sve igrače, osim na utakmici protiv Tottenhama, nemam veze s tim susretom (4:1)", rekao je Klopp i još jednom nasmijao mnoštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Lovren je u toj utakmici zamijenjen nakon samo 30 minuta igre zbog dvije velike pogreške koje su rezultirale golovima Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo