KOD KOVAČA SVI MORAJU TRČATI: / Pogledajte nevjerojatan sprint Bayernovog stopera koji je zamalo okrunio pogotkom

Image
Foto: Screenshot

Bavarci su novom pobjedom malo ublažili kritike koje na račun bivše hrvatskog izbornika

28.10.2018.
10:56
Screenshot
VOYO logo

Bayern je na gostovanju pobijedio Mainz sa 2-1 upisavši i treću pobjedu u nizu. Zanimljivo, sve tri pobjede Bavarci su ostvarili na gostovanjima. Prvo su u prvenstvu pobijedili Wolfsburg (3-1), potom u Ligi prvaka u Ateni AEK (2-0), a danas i Mainz (2-1). Njemački prvak ponovo nije blistao, no treća pobjeda u nizu barem malo će ublažiti kritike na račun hrvatskog stručnjaka Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan sprint

Bayern je poveo u 39. minuti golom Leona Goretzke koji je iz voleja zabio na asistenciju Joshue Kimmicha. Mainz je izjednačio u 48. minuti preko Jeana Boetiusa, a Thiago Alcantara je u 62. minuti vratio Bavarce u prednost. Gosti su sve dvojbe oko pitanja pobjednika mogli razriješiti u 78. minuti, no Javi Martinez je pogodio vratnicu udarcem s više od 20 metara.

Dvije minute kasnije sjajnu priliku je imao i Niklas Sule koji je u situaciji jedan na jedan s golmanom pucao ravno u Floriana Mullera. Upravo ta situacija vrijedna ja toga da ju se posebno izdvoji jer je riječ o nesvakidašnjem potezu jednog stopera. Naime, Sule je sjajnim sprintom iza sebe ostavio sve protivničke igrače i oduševio publiku. Video sprinta možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo