KONAČNO JE NETKO REKAO PRAVU ISTINU O BILIĆU: / Bivši izbornik zapravo uopće ne zaslužuje otkaz? 'Jedna stvar se mora znati'

Image
Foto: Profimedia

WBA je trenutno predzadnji na ljestvici i teško da će izboriti opstanak

15.12.2020.
17:35
Profimedia
VOYO logo

Nekadašnji komentator Sky Sportsa, Richard Keys, žestoko je kritizirao vodstvo West Bromwich Albiona i to ponajviše zbog toga što su vrlo neambiciozno krenuli u novu sezonu, odnosno jer se nisu pojačali za Premiership.

WBA je trenutno predzadnji na ljestvici i teško da će izboriti opstanak, a posebno bode u oči činjenica da su u 12 utakmica primili 25 golova, dakle, obrana im je možda i najslabija karika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Profimedia

Jedan od razloga jest naprasna prodaja Ahmeda Hegazija, braniča koji je napustio klub u posljednjim trenucima prijelaznog roka i za kojeg WBA nije doveo zamjenu. Slaven Bilić, koji je trenutno pred otkazom, oštro je kritizirao taj potez kluba, a sada je loše poslovne odluke komentirao i Keys te je usput kazao kako Bilić tu ništa nije kriv.

"Oni su bez ambicija ušli u ligu. Da, oni bi željeli ostati u ligi, ali kakve šanse ima Bilić? Nisu dovoljno dobri. Svi u klubu to moraju znati. Tako da ne smijete kriviti Bilića. Dajte mu ono što zaslužuje i treba. On je najbolji kojeg možete imati", kazao je Keys.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo