KONTROVERZNI AGENT ISKROJIT ĆE BUDUĆNOST MODRIĆU: / Dogovara s Realom ogroman transfer. Što to znači za Vatrenog?

Image
Foto: OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia

Raiola je dao veliki intervju za Marcu gdje je otkrio što planira od poslova u nadolazećim mjesecima

19.3.2020.
9:20
OSCAR DEL POZO / AFP / Profimedia
VOYO logo

Kontroverzni, da ne kažemo i omraženi, nogometni agent Talijan s nizozemskom putovnicom, Mino Raiola, ne gubi vrijeme čak niti kada je cijeli njegov nogometni svijet u potpunosti paraliziran koronavirusom. Sve je stalo, lige, natjecanja, prvenstva, otkazan je Euro, igrači su po karantenama, a Raiola dogovara poslove.

Među Raiolinim klijentima trenutno su uglavnom samo najtraženiji igrači, poput Paula Pogbe, Gigija Donnarumme, Marca Verratija, Lorenza Insignea, Erlinga Haalanda, Zlatana Ibrahimovića, Hirvinga Lozana, Marcusa Thurama i što je najbolje, dobar dio njih mogao bi mijenjati sredinu baš ovoga ljeta. Dakako, ako se situacija s koronavirusom smiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Paul Pogba of Manchester United during the Premier League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: 26th December 2019. Picture credit should read: James Wilson/Sportimage via PA Images, Image: 489932206, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: James Wilson / PA Images / Profimedia

Pogba i Haaland u Realu?

Raiola je dao veliki intervju za Marcu gdje je otkrio što planira od poslova u nadolazećim mjesecima. Jasno, kako je Marca naklonjena Realu, najviše ih je zanimalo koga Raiola planira dovesti u Madrid, to jest, hoće li Pogba konačno doći.

"Teško je reći što će biti s Paulom Pogbom, ne možemo sada još točno znati. Real je za njega pokazivao velik i čvrst interes posljednjih godina, ali tada njegov odlazak iz Manchester Uniteda nije bio moguć. Sada ćemo vidjeti", tajnovit je Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najspominjaniji Raiolin klijent ove godine je svakako Erling Braut Haaland, kojeg je već transferirao iz Salzburga u Dortmund prošle zime. No, Dortmund nekako ne spada u one zvjezdane klubove pa je novinare zanimalo koja je sljedeća postaja.

"Erling je najveći dragulj svjetskog nogometa. Užitak je gledati ga kako igra i kako napreduje iz utakmice u utakmicu. Nitko nije očekivao da će se ovako brzo prilagoditi iz austrijske u njemačku Bundesligu i Ligu prvaka. On ima još dosta za naučiti i bit će u Dortmundu koliko je potrebno. Istina je da su njegov rast i sazrijevanje čudesni, ali moram vam otkriti da je mislio kako nije spreman već ove zime iz Austrije prijeći u Njemačku. Dobro, evo vam ekskluziva, Haaland ovog ljeta ostaje u Borussiji", veli Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Luka Modric of Real Madrid reacts Real Madrid v Manchester City, UEFA Champions League, Round of 16, 1st Leg, Football, Santiago Bernabeu Stadium, Spain - 26 Feb 2020, Image: 501271620, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dovodi superzvijedu, a Modrić odlazi

Zatim je ipak otkrio kako će dogovoriti s Realom transfer i to veliki, moguće i superzvijezde.

"Imam sjajne odnose s Realom, posebno s njegovim prvim operativcem Joseom Angelom Sanchezom. Zato mi je prvi cilj s njim dogovoriti transfer jednog od mojih igrača u Madrid. Ondje već imam Alphonsea Areolu, ali to je samo do pola riješen posao jer je riječ o posudbi. Ovog ljeta ću pokušati u Real dovesti velikana, superzvijezdu, što bi mene i moje igrače učinilo ponosnima jer Real je najveći klub", veli Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je doista riječ o superzvijezdi, onda bi se to vrlo vjerojatno moglo odnositi na Paula Pogbu, a ako on dođe, onda je gotovo sigurno da će Real Madrid prodati Luku Modrića. Modriću istječe ugovor sljedećeg ljeta, što znači da samo još ovog ljeta mogu zaraditi na njemu i već je njegovu poziciju polako preuzeo Fede Valverde, a dolaskom Pogbe, Modrić bi u potpunosti pao u drugi plan.

Toni Kroos i Casemiro su nezamjenjivi u veznom redu, a vjerojtano stiže još i Martin Odegaard, tako da će se podosta zagužvati u sredini terena. O odlasku Modrića priča se već mjesecima, spominje se odlazak u MLS ili Serie A, pa bi dolazak, recimo Pogbe, požurio proceduru i olakšao odluku Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo