KOVAČ DOBIO MOĆNOG SAVEZNIKA U MÜNCHENU: / Najveća klupska legenda otkrila ključ Bayernova povratka u vrh

Image
Foto: AFP

Bivši izbornik dosta se mučio u prvom dijelu sezone, ali sada Bayern izgleda sve bolje i bolje

5.3.2019.
12:24
AFP
VOYO logo

Hrvatskom stručnjaku Niki Kovaču napokon je krenulo u Bayernu. Ulaskom u drugi dio sezone uspjeli su nadoknaditi devet bodova zaostatka za Borussijom Dortmund pa su trenutačno dvije momčadi izjednačene na vrhu. Također, Bayern ima dobre izglede za prolazak u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su na Anfieldu odigrali 0-0 s Liverpoolom.

"Niko Kovač je uspješno preživio svoju prvu krizu i kritike javnosti. Momčad se opet pronašla i igraju kompaktno. Prije smo imali rupe u koje bi Empire State Building mogao stati. Sada je obranu stabilizirao Javi Martinez", poručio je legendarni Franz Beckenbauer za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskoristio priliku

Martinez je bio jedan od igrača koji nisu bili zadovoljni načinom na koji je Kovač vodio momčad. Izgubio je mjesto u početnoj postavi jer je bivši izbornik umjesto njega u vezni red stavljao Thiaga i Leona Goretzku. Potonji se ozlijedio, a priliku je na najbolji način iskoristio upravo Španjolac. Iako je započeo samo tri utakmice u veljači navijači su ga proglasili igračem mjeseca.

Image
Foto: AFP

U međuvremenu, Beckenbauer se osvrnuo na glavne kandidate za naslov u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom trenutku ne vidim u Europi neku 'super momčad'. Barcelona je s Messijem broj jedan, ali su bez njega normalna momčad. Real Madrid još uvijek traži Ronalda i ne mogu ga pronaći. City me nije impresionirao protiv Schalkea, s PSG s Neymarom je kandidat, ali nije favorit. Bayern raste, ali po meni još uvijek nisu tamo gdje bi ih htio vidjeti, ali možda sam ja perfekcionist", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo