KOVAČ GA JE STVORIO, A ZIDANE GA VIŠE NE MOŽE TRPJETI: / Real bi što prije htio prodati najskupljeg Srbina u povijesti

Image
Foto: Profimedia

Jović je u Madrid stigao prošlog ljeta iz njemačkog Eintrachta za 60 milijuna eura, čime je postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti, no u Kraljevskom klubu nije uspio ispuniti očekivanja,

9.7.2020.
12:16
Profimedia
VOYO logo

Trebao je biti nasljednik Karima Benzeme, no ispostavilo se da nije ni njegova sjena. Luka Jović preskup je bio za Real i Kraljevski klub ga se želi što prije riješiti, piše španjolska Marca.

Dobio je ove sezone puno prilika, nastupio je u 25 utakmica, a zabio samo dvaput. Španjolci su izračunali da zabije gol svakih 385 minuta, što je za centarfora cijela vječnost. Da bi stvar bila gora, Jovićevo ponašanje van terena katastrofalno je. Opet mora u izolaciju jer se družio s prijateljem koji ima koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jović se odmah testirao na koronavirus i rezultati su bili negativni, no svejedno mora u samoizolaciju u trajanju od 14 dana jer španjolske vlasti imaju stroge mjere opreza oko sprečavanja širenja koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI 'OPRALI' RAKITIĆA: /

Hrvat je u važnoj kategoriji bio najbolji kod Barcelone, no zaradio velike kritike

Image
ŠPANJOLSKI MEDIJI 'OPRALI' RAKITIĆA: /

Hrvat je u važnoj kategoriji bio najbolji kod Barcelone, no zaradio velike kritike

Neodgovorno ponašanje

Jović je u Madrid stigao prošlog ljeta iz njemačkog Eintrachta za 60 milijuna eura, čime je postao najskuplji srpski nogometaš u povijesti, no u Kraljevskom klubu nije uspio ispuniti očekivanja, a nisu mu pomagale ni neke skandalozne situacije u kojima se našao. U Eintrachtu ga je vodio hrvatski trener Niko Kovač dok nije otišao trenirati Bayern.

On je među prvima prekršio zabranu kretanja nakon izbijanja pandemije koronavirusa i jedini je pobjegao iz Madrida kada je sve počelo. Zatim je u Srbiji prekršio samoizolaciju i izašao je iz karantene prije vremena, da bi na kraju zatajio ozljedu. Mislilo se isprva da je slomio stopalo na treningu, ali pokazalo se kasnije da je stopalo ozlijedio dok je vježbao kod svoje kuće u Beogradu, ali to nije rekao nikome pa čak niti liječnicima u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je s povrijeđenom nogom u gipsu i svojom djevojkom Sofijom Milošević prošetao centrom Madrida i tijekom toga odlučio pokazati srednji prst fotografu koji ih je snimao.

A potpuno je razbjesnio Španjolce kada je objavio fotografiju s roštiljanja društvu prijatelja i uvalio se u probleme iz nekoliko razloga. Naime, prema protokolu Španjolske lige, nogometaši smiju izaći iz svojeg doma samo radi treninga ili utakmica. Također, trebali bi biti što manje biti u javnosti zbog rizika od infekcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo