Kovač rekao ono što je vidjela cijela Hrvatska: 'Meksiko je bio bolji'

'Meksiko je bio bolja momčad. Zabili su nam dva gola iz prekida, baš ono što smo mi njima htjeli zabraniti... Tako je to u nogometu.

24.6.2014.
0:25
VOYO logo

"Hrvatsku smo u prve dvije utakmice razveselili, ali sada nismo uspjeli. Što je - tu je, sada putujemo kući. Mi smo imali imperativ popbjede, ali nismo bili u drugom poluvremenu dobri. Pokušao sam promijeniti nešto u nastavku, ali nisam uspio, Meksiko je bio bolji. Dali smo maksimum, više nije bilo moguće i hvala svima koji su došli u Brazil i diljem svijeta navijali za nas", poručio je hrvatski izbornik koji je ostao bez odgovora na mnoga pitanja u porazu od Meksika.

Primjerice, zašto je Pranjić igrao u veznom redu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo 4-1-4-1. Imali smo nekoliko problema na lijevoj strani. Htio sam osloboditi Olića defanzive, staviti Pranjića. Defanzivno nije to bilo loše, ali u napadu je štekalo. I onda se dogodi da par minuta nakon izmjene i ubacivanja Kovačića primimo gol. Otvorimo se i primimo još jedan...", govorio je Niko Kovač i odgovorio na pitanje o pitanje o Modriću i Rakitiću koji su bili predaleko od suparničkog gola.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je tako u nogometu, kada ide dobro - onda je sve dobro, a kad ne ide, onda se svi jave. Ja smatram da je to bilo najbolje, ja sam izbornik, ja odlučujem. Rezultat od 3:1 je mislim prevelik, za gol previše, nismo zaslužili izgubiti dva gola razlike."

Očito je izbornik zaboravio da su Meksikanci promašili i par zicera. No, nije dao niti orgovor na još jedno pitanje. Hrvatska je dobro krenula u nastavak, ali i stala. Zašto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto. Da li smo fizički pali, moramo reći da su bili kvalitetniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo