Novo iznenađenje na golu hrvatske reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija nešto iza podneva iz zagrebačke zračne luke otputovala je u Švicarsku, u kojoj će u srijedu u St. Gallenu u 20.

4.3.2014.
14:07
VOYO logo

"Naravno da želimo pobjedu, one su uvijek dobrodošle, zbog samopouzdanja, ali i mira u sljedeća tri mjeseca. Mi tražimo ono što smo odigrali protiv Islanda, pogotovo u drugoj utakmici. Nadam se da ćemo to nastaviti i to bez treninga koji nismo imali, ali što je tu je. Uvjeren sam da će biti dobro", rekao je Kovač.

Početni sastav Niko nije htio otkriti, no otkrio je jednu ipak pomalo iznenađujuću odluku - na terenu će se ipak naći mješoviti sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni igrači koji inače više igraju sigurno neće biti na terenu 90 minuta, a jedino što mogu reći je da ćemo igrati na golu sa Subašićem."

O Švicarskoj Kovač ima riječi hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju tri igrača koji igraju u Napoliju, a i ostali su jako dobri. Cijela ekipa funkcionira onako kako njihov izbornik Hitzfeld traži i zato su zasluženo na šestom mjestu FIFA-ine ljestvice."

Prokomentirao je Kovač i nesuđenog VatrenogJosipa Drmića, koji će biti velika prijetnja Subašiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drmića smo gledali kada smo još bili u mladoj reprezentaciji. On je jedan izvrstan igrač, stvarno potencijalan igrač koji će po meni napraviti jednu veliku karijeru", zaključio je Kovač.

Iako u Ukrajini vladaju nemiri, hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, koji je inače član kijevskog Dinama, otkrio je da je potpuno spreman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam cijele pripreme i osjećam se dobro. Igrao sam u obje utakmice Europske lige protiv Valencije i spreman sam", rekao je Vukojević.

Inače, igrači su bili odlično raspoloženi uoči odlaska u Švicarsku pa su na Plesu dijelili autograme 30-ak djece koja su ih tamo pričekala. Po očekivanjima, najtraženiji je bio Luka Modrić kojeg su djeca skoro rastrgala od sreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo