KOVAČ PRONAŠAO ZAMJENU ZA ARJENA ROBBENA: / Hrvatski strateg sprema se ukrasti kapitalca pred nosom konkurencije

Image
Foto: AFP

Hrvatski strateg traži pojačanja kako bi zamijenio legende koje odlaze

19.12.2018.
11:31
AFP
VOYO logo

Bayern Munchen našeg Nike Kovača krenuo je u ofenzivu kada je u pitanju dovođenje centarfora, a glavna meta je napadač Rome Cengiz Under. Međutim, planove bi mu mogli pokvariti Arsenal i Tottenham jer oba londonska kluba također žele Turčina, a mogu mu obećati i više minuta na terenu.

Bavarci ovog 21-godišnjaka vide kao zamjenu za Arjena Robbena koji se sprema napustiti aktualnog njemačkog prvaka na kraju sezone. ESPN-ovi izvori ipak tvrde kako je Under skloniji prelasku u neki klub iz Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba za Turčina

Isti izvori tvrde i da su tuskog napadača ovog mjeseca skautirala i dva Manchester, ali službenih kontakata još nije bilo. Under igra sjajno ove sezone za Romu, u 14 ligaških nastupa upisao je četiri asistencije i dva pogotka dok je u Ligi prvaka zasad na tri gola i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je sedma u Serie A, a u Ligi prvaka ju očekuje ogled s Portom u osmini finala. Momčad Eusebija Di Francesca ima priliku ponovno ostvariti dobar rezultat u Europi pa im prodaja Undera baš i nije najdraža opcija, ali spominje se da bi za cijenu od 50 milijuna eura promijenili mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo