KOVAČIĆEV GLAVNI KONKURENT IMA TEŠKIH PROBLEMA S PONAŠANJEM: / Izazvao bizaran incident, po njega morala doći policija

Image
Foto: Screenshot

Odlučio se malo zabaviti u jednom liverpulskom noćnom klubu, ali je na povratku napravio pravu dramu

1.10.2019.
12:16
Screenshot
VOYO logo

Vezni igrač londonskog Chelseaja i suigrač hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, Ross Barkley izazvao je pomalo bizaran incident u taksiju nakon jednog nožnog izlaska u svom rodnom Liverpoolu. Iako mu je raspored u klubu vrlo gust, Barkley je pronašao vremena da skokne do rodnog grada i malo se proveseli.

Odlučio se Barkley malo zabaviti u jednom liverpulskom noćnom klubu, ali je na povratku napravio pravu dramu. Naime, ušao je u jedan taksi s kebabom i pomfrijem, a tijekom vožnje mu je sve to ispalo na pod. Taksist je bio ljutit i tražio je od njega da mu plati čišćenje, a na kraju mu je revoltirani Barkley odbio platiti i čišćenje i vožnju. I tu je nastao kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je morala doći policija i prisiliti Barkleyja da ode do bankomata i podigne novac za čišćenje i vožnju. Dakako, procurio je i video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Chelsea u drugom kolu Lige prvaka u srijedu igra protiv Lillea, a zbog ovog bi incidenta Barkley mogao biti sankcioniran, što znači da Kovačić ima garantirano mjesto u prvoj momčadi.

Na žalost po Chelsea, Barkley nije jedini problematičan nogometaš u njihovim redovima. Nedavno je Danny Drinkwater dobio batina jer je htio oteti djevojku jednom suigraču u noćnom klubu, a ranije je nekoliko puta uhvaćen u pijanom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo