BIVŠEM IZBORNIKU TRESE SE STOLICA: / Salihamidžić poslao jasnu poruku Kovaču: 'Neke stvari bih i ja želio znati'

Image
Foto: AFP

U srijedu će imati popravni protiv vodeće momčadi prvenstva

31.3.2019.
8:50
AFP
VOYO logo

Nogometaši Borussije Dortmund opet su se izdvojili na vrhu Bundeslige, imaju dva boda više od drugoplasiranog Bayerna, koji je u 27. kolu na gostovanju kod Freiburga odigrao 1-1. U prethodna tri kola igrači Bayerna, kojeg vodi Niko Kovač, zabili su 17 golova, no u subotu su se morali zadovoljiti remijem. Domaćini su poveli pogotkom Lucasa Hölera u 3. minuti, a izjednačenje Bayernu donio je Robert Lewandowski u 22. minuti, prekrasnim volejom iz okreta. Ovakvim raspletom posebno je ljutit bio Niko Kovač.

Bivši izbornik uzrujan

"1-1 na poluvremenu je bilo OK, međutim morali smo iskoristiti brojne prilike u nastavku. Da smo to napravili pobijedili bi s lakoćom. Puno smo bodova prosuli kod momčadi koje su na istoj razini kao Freiburg. Nisam samo razočaran, nego sam i uzrujan. Sada moramo slaviti idućeg tjedna protiv Borussije kako bi ostali u utrci za naslov", rekao je Kovač poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je kritičan bio sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić

"Što moramo popraviti protiv Dormtunda idućeg tjedna u odnosu na danas? Puno toga!", ispalio je legendarni Braco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Hasan Salihamidzic is presented as FC Bayern Munich's new sports director by FC Bayern Munich President, Uli Hoeness (R), and FC Bayern Munich's Chairman, Karl-Heinz Rummenige (L), in Munich, Germany, on July 31, 2017 / AFP PHOTO / dpa / Peter Kneffel / Germany OUT

"Način na koji smo igrali totalno je razoračavajući. Nikako se iz ove predstave nije mogao dobiti osjećaj da smo stvarno željeli pobijediti. Zašto? I ja bih to volio znati", poručio je. Bayern je iduću subotu domaćin Borussiji Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo