KREĆE VELIKA RASPRODAJA U REALU I ODLAZE VELIKA IMENA: / Perez se rješava čak devtorice igrača i dovodi dvije megazvijezde

Image
Foto: Profimedia

Predsjednik Florentino Perez navodno namjerava ovoga ljeta dovesti dvojicu megazvijezda

19.5.2021.
11:45
Profimedia
VOYO logo

Ugledni španjolski sportski dnevnik Marca objavila je u srijedu članak u kojem tvrdi kako će Real Madrid ovoga ljeta krenuti u veliku čistku svlačionice i kako neće biti pošteđena niti neka velika imena.

Predsjednik Florentino Perez navodno namjerava ovoga ljeta dovesti dvojicu megazvijezda. Prva meta je Kylian Mbappe koji prema nekim tvrdnjama košta oko 250 milijuna eura, a ako ne uspiju s njim vjerojatno će se okrenuti Erlingu Haalandu jer on stoji "samo" 150 milijuna eura. Drugo pojačanje trebao bi biti Eduardo Camavinga, koji će svakako stajati manje od 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, da bi osigurao dovoljno sredstava i rasteretio budžet za plaće, Perez namjerava riješiti se čak desetorice igrača. Klub bi tako trebali napustiti: Brahim Diaz, Dani Ceballos, Luka Jović, Jesus Vallejo, Takefusa Kubo, Isco, Borja Mayoral, Gareth Bale i Reiner.

Image
Foto: Profimedia

Neki od njih su i dalje u kadru Zinedinea Zidanea, poput Isca, ali veći dio tih igrača negdje je vani na posudbama i de facto su već ionako na transfer-listi. Problem će vrlo vjerojatno nastati s Garethom Baleom jer Tottenham gotovo sigurno neće otkupiti njegov ugovor, a Real ga ne želi više u svojim redovima. Balea ima golemu plaću od 15 milijuna eura godišnje i ugovor do ljeta 2022. godine, a kako se baš i nije proslavio igrama u Tottenhamu teško da će se naći klub koji će biti spreman ponuditi mu plaću kakvu ima u Realu, što dalje znači da bi se lako moglo dogoditi da odgleda sezonu s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madridu će svakako biti aktivno kada su u pitanju transferi ovoga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo