Prvo pojačanje Slavena Bilića / Krovinović za RTL otkrio svoje želje i poručio: 'Možda se otvore i vrata reprezentacije'

Novi početak za 23-godišnjeg Filipa Krovinovića u Engleskoj. U West Bromwich Albion stigao je na jednogodišnju posudbu

10.7.2019.
20:00
VOYO logo

Prvo pojačanje Slavena Bilića u West Bromwich Albionu je 23-godišnji Filip Krovinović koji je posljednje dvije godine proveo u Benfici odakle je stigao na jednogodišnju posudbu u slavni engleski drugoligaš. Cilj mu je, kaže, odvesti klub u Premijerligu i dobiti poziv Zlatka Dalića. Filip se za RTL javio s priprema u Španjolskoj.

Novi početak za 23-godišnjeg Filipa Krovinovića u Engleskoj. U West Bromwich Albion stigao je na jednogodišnju posudbu kao izričita želja Slavena Bilića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raditi sa Slavenom Bilićem je za mene neki novi doživljaj rada i za sada mi se jako sviđa što se tiče mojih želja ogromna želja evo me sada tu gdje jesam i drago mi je radi toga", kaže nam Krovinović.

Na predstavljanje je došao sa hrvatskom zastavom i podijelio navijače koji još nisu zaboravili teški poraz sa Svjetskog prvenstva od prije točno godinu dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U jednu ruku im se svidjelo jako jer su vidjeli da sam ponosan na svoju zemlju, a u drugu mislim da im nije bilo svejedno jer iste te Engleze smo mi izbacili u polufinalu prihvatili su šalu i sve je ispalo super", ističe.

Slavni engleski klub na hrvatski pogon

Nakon četverogodišnje portugalske avanture tijekom koje je branio boje klubova Rio Ave i Benfice, Filip će karijeru pokušati oživjeti u engleskom Championshipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od ove sezone očekujem što se tiče naše ekipe da ćemo pružit dobre partije izborit premiership i naravno uz dva kupa da ćemo dati sve od sebe i uz pomoć navijača dogurat što dalje", poručuje.

Ako u tome uspije, Filip se, kaže, nada pozivu izbornika Zlatka Dalića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče mojih osobnih želja - prvo najbitnije da bude zdravlja, da bude minuta, da bude dobro odigranih minuta kao i u Benfici, onda tko zna, možda se otvore vrata reprezentacije", istaknuo je.

Prije toga morat će dokazati da je pravo pojačanje Slavenu Biliću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa trenerom i njegovim suradnicima sam se susreo poslije potpisivanja ugovora gdje su mi zaželjeli dobrodošlicu u WBA i poručili mi da žele da unaprijedim vrijednosti našeg tima i pokažem šta znam", kaže.

Slavni engleski klub na hrvatski će pogon pokušati izboriti Premiership i Filipu otvoriti vrata reprezentacije.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo